Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

Vedema 2013 στο εστιατόριο «Σελήνη» (6.4, 11.00 – 19.00)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος με το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου, το εστιατόριο «Σελήνη» στον Πύργο καλεί τους φίλους του, τους φίλους του κρασιού και .. όλο τον κόσμο του νησιού στην εκδήλωση γευσιγνωσίας που συνδιοργανώνει με όλα τα οινοποιεία της Σαντορίνης με σκοπό την παρουσίαση στο κοινό και την γευσιγνωσία όλων των κρασιών της τελευταίας σοδειάς, του 2013, στην εκδήλωση με τίτλο «Vedema 2013» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου από τις 11.00 – 19.00

Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια των ομώνυμων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται ανελλιπώς τα τελευταία στην Σαντορίνη για την παρουσίαση των νέων κρασιών της τελευταίας σοδειάς των οινοποιείων, με την συνδιοργάνωση του εστιατορίου «Σελήνη» και του συνόλου του οινοποιών του νησιού.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι εσωτερικοί χώροι του εστιατορίου διαμορφώνονται έτσι ώστε να φιλοξενούν  τα κρασιά των οινοποιείων του νησιού και να πραγματοποιείται ενημέρωση σε κάθε ενδιαφερόμενο για τις νέα γεύσεις και τα χαρακτηριστικά τους, από τους οινοποιούς ή τους υπεύθυνους του κάθε οινοποιείου που με χαρά και ενδιαφέρον κάθε χρόνο ενημερώνουν το κοινό, επαγγελματίες και ιδιώτες, για τα προιόντα τους.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του εστιατορίου «σελήνη»,

Mε το ξεκίνημα της καινουριάς σαιζόν σας περιμένουμε όπως κάθε χρόνο στο Σελήνη για το "Vedema 2013". Ελάτε να δοκιμάσουμε μαζί τα νέα κρασιά της Σαντορίνης!

With the start of the new season we would like to invite everyone in Selene at the annual exhibition "Vedema 2013". Come and taste with us the fresh Santorini wines!

Το εστιατόριο «σελήνη» τα τελευταία χρόνια υποδέχεται τον κόσμο του στους όμορφους εσωτερικούς χώρους και τα μπαλκόνια της στον Πύργο, σε μέρος των εγκαταστάσεων του «Santorini of the past Cultural village»
Το εστιατόριο «σελήνη» θα είναι ανοιχτό καθημερινά καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού απο τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11.00 το βράδυ. Το μενού είναι ανανεωμένο με έμφαση στους μεζέδες.
Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας από την διεύθυνση του εστιατορίου, «Σας περιμένουμε να ακούσουμε την γνώμη σας!»

Παλαιότερες αναρτήσεις σχετικά με την ετήσια «Vedema» μπορείτε να δείτε εδώ :
http://www.exoumekaileme.com/2012/04/blog-post_02.html 

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της προς τα μέλη και τους φίλους της για το γεγονός,

Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης σας καλεί να ανταποκριθείτε στην πρόσκληση και να γνωρίσετε τα τοπικά κρασιά της τελευταίας σοδειάς της Σαντορίνης, συμμετέχοντας στην εκδήλωση  «Vedema 2013» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «2014 Έτος Πολιτισμού στο Νότιο Αιγαίο» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας.

Στο πλαίσιο των στόχων της, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης στηρίζει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία υποστήριξης των προϊόντων του νησιού, όπως επίσης των επιχειρήσεων και ανθρώπων τους.

Στηρίζουμε τον τόπο μας, στηρίζουμε την Σαντορίνη!