Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2011

έχουμε και λέμε - ευχές

Το "έχουμε και λέμε" σας εύχεται καλές γιορτές κι ενα 2012 με περισσότερες χαρές, αισιοδοξία και χιούμορ.




Δήμος Σαντορίνης για τις εκδηλώσεις για παιδιά

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Σαντορίνης για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου,

Ένα ιδιαίτερα επωφελές Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι απόλαυσαν τα παιδιά που βρέθηκαν στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο την Τρίτη και την Τετάρτη 27 & 28 Δεκεμβρίου 2011.
Ο Δήμος Θήρας υποδεχόμενος τη θεατρική ομάδα HIPPO, προσέφερε στους μικρούς του φίλους το θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα «Το πνεύμα των Χριστουγέννων».
Το μαγευτικό σκηνικό κατασκευάστηκε από τις εργασίες όλων των παιδιών των σχολείων της Σαντορίνης, δημιουργώντας έτσι μία παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Η μαζική ανταπόκριση του κόσμου και η επιτυχία της εκδήλωσης αναδεικνύουν την ανάγκη που έχουν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες για επαφή με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλονται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές των Παιδικών Σταθμών, των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Θήρας, το Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, την καφετέρια Bonjour, την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων και τις κυρίες Μαρία Σκοπελίτου, Μίνα Γιαννακούλια, Ευαγγελία Μαρκοζάννε, Λόλα Μπάμπα και Μαριάννα Ασιμή.

το μήνυμα του Περιφερειάρχη για το 2012

Στο ευχετήριο μήνυμά του για την νέα χρονιά ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης αναφέρει οτι,

Το 2011 ήταν μια χρονιά μεγάλων δοκιμασιών για τον πολίτη και τη χώρα μας. Με θυσίες δυσβάσταχτες, αγωνίες και αμφιβολία που πλήττουν κάθε νοικοκυριό, την παραγωγική διαδικασία, την καθημερινότητά μας. Ποιος και πώς μπορεί να συμφιλιωθεί με αυτήν την πραγματικότητα και αυτό το ζοφερό σήμερα… Κάποιοι ίσως μας υποδεικνύουν ότι οφείλουμε να προσαρμοστούμε, να συμβιβαστούμε με το αναπόφευκτο και να περιορίσουμε τους ορίζοντές μας. Δεν είναι μονόδρομος η υπακοή σε αυτές τις υποδείξεις.

Κάθε μέρα του καινούργιου χρόνου πρέπει να είναι ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα αφετηρία για να γίνουμε πιο δυνατοί, καλύτεροι, δημιουργικοί, να βλέπουμε πιο ψηλά και πιο μακριά. Από την πρώτη μέρα του 2012 ας κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για να αλλάξουμε τους όρους και τους δυσμενείς συσχετισμούς στην κοινωνία μας. Με ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και πιο αποφασιστικοί να δώσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία στις ελπίδες και στα όνειρά μας, στην προοπτική του τόπου μας. Να γίνει το Νότιο Αιγαίο ένας φάρος αισιοδοξίας και πίστης ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Εύχομαι σε κάθε συμπατριώτη μας, το 2012 να επιφυλάσσει και να προσφέρει απλόχερα ό, τι μας στέρησε η προηγούμενη χρονιά. Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και ευτυχία…

τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς στην Περιφέρεια...

Τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκο επισκέφθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, το Προεδρείο των Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου, η Φιλαρμονική του Δήμου Καλλιθέας και η Αδελφότητα Κρητών Ρόδου «ο Ψηλορείτης». Αφού αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, έψαλαν τα παραδοσιακά ροδίτικα και κρητικά κάλαντα.


Ο Περιφερειάρχης εξήρε το σημαντικό έργο των εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου και τους διαβεβαίωσε πως η Περιφέρεια θα συνεχίσει να είναι αρωγός στο έργο που έχουν αναλάβει. Προανήγγειλε μάλιστα την αγορά δύο κινητών μονάδων Αιμοδοσίας, μία για τη Ρόδο και μία για τη Σύρο, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο των εθελοντών αιμοδοτών και η συγκέντρωση περισσότερων μονάδων αίματος από τα χωριά και νησιά της Περιφέρειας.

Χ. Κόκκινος για την οικονομική επιτροπή

Σε ενημερωτική ανακοίνωσή του σχετικά με την τελευταία συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαράλαμπος Κόκκινος αναφέρει οτι,

Οι εκπρόσωποι της μείζονος μειοψηφίας, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι ασκούν εποικοδομητική αντιπολίτευση, ψήφισαν θετικά τις εισηγήσεις των υπηρεσιακών παραγόντων και υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις στις εγκρίσεις παράτασης προθεσμίας των έργων :
Συντήρηση επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Κιμώλου, Αποκατάσταση Λιμένα Μέριχα νήσου Κύθνου, Αποκατάσταση και μέτρα αναχαίτησης των καταπτώσεων σε δρόμους στην Νάξο, ενώ ψήφισαν: Την Συντήρηση και αποκατάσταση του οδικού δικτύου του δήμου Κύθνου, Την ολοκλήρωση προσθήκης Σχολικού Συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου Γαυρίου Άνδρου και Την Αποπεράτωση Μουσείου Νεώτερης Ιστορίας Δωδεκανήσου, με την παρατήρηση ότι τα ανωτέρω αιτήματα αποδεικνύουν τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των έργων και ότι η αναπτυξιακή πορεία της Π.Ν.Α. κινείται με αργούς ρυθμούς. Ζήτησαν επίσης την εγρήγορση των διαδικασιών για την αξιοποίηση των διαθέσιμων οικονομικών πόρων και την ολοκλήρωση των έργων.

2 αυτοδιοικητικοί με φόντο μια σκούπα....

ή, μέχρι σήμερα, οι μόνες «σκούπες» που γνωρίζαμε αφορούσαν μετανάστες. Σήμερα όμως, νοιάζουν κι εμάς...

Με τον υφυπουργό Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλο συναντήθηκε στιςν 29.12.2011 ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο σειράς επαφών που πραγματοποιεί στην Αθήνα.
Βασικό θέμα συζήτησης ήταν οι τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο -σκούπα για το επιτελικό κράτος, προκειμένου να υπάρξουν διορθώσεις στην εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» στις Περιφέρειες και ειδικότερα στο Νότιο Αιγαίο, αναλύοντας για μία ακόμα φορά τα προβλήματα που ανακύπτουν στη λειτουργία του θεσμού στο νησιωτικό μας χώρο.
Επίσης, ο Περιφερειάρχης ζήτησε να ενημερωθεί για την πορεία του προγράμματος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Ψηφιακής Σύγκλισης, θυμίζοντας τις σχετικές προτάσεις που έχει ήδη υποβάλλει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Γιάννης Βρούτσης για ... τα λεφτά (μας) τα κάνει όλα...

Ο αναπληρωτής υπεύθυνος του τομέα πολιτικής ευθύνης οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, με αφορμή την ανακοίνωση των νέων τεκμηρίων διαβίωσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ανακοίνωση των νέων επαχθών τεκμηρίων διαβίωσης για τα εισοδήματα του 2011, απορρέει από τον ήδη ψηφισμένο Ν. 3896/2011, που η Ν.Δ. δεν ψήφισε. Η αδυναμία της κυβέρνησης Παπανδρέου- επί 2,5 χρόνια - να δημιουργήσει ένα σύγχρονο, δίκαιο και αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα, έχει αφενός αποδομήσει πλήρως το φοροεισπρακτικό μηχανισμό και αφετέρου έχει μετατρέψει το φορολογικό σύστημα σε μηχανισμό φοροεπιδρομών. Με οριζόντια και άδικη λειτουργία, όπως ακριβώς συμβαίνει σήμερα με τα τεκμήρια διαβίωσης.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που προτείνει η Ν.Δ., το ηλεκτρονικό προφίλ για τον κάθε φορολογούμενο, η σύνδεση της ΓΓΠΣ με τις τράπεζες και τις ΔΕΚΟ, θα έδιναν τη δυνατότητα της κατάργησης των τεκμηρίων διαβίωσης και την αντικατάστασή τους με τις πραγματικές δαπάνες του κάθε φορολογούμενου.

το επιμελητήριο για την παράταση οφειλών απο δάνεια..

Με επιστολή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ. Γιάννης Ρούσσος προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΤΕΑΝ κ. Παπαρσένο του ζητά να προχωρήσει εαν είναι δυνατό σε ευνοικότερες ρυθμίσεις σχετικά με την παράταση οφειλών από δάνεια με την εγγύηση του ΤΕΜΠΜΕ.

μέρος του Ροδίτικου εθελοντισμού...

Αυτά τα Χριστούγεννα οι Εθελοντές Ρόδου πήραν την πρωτοβουλία να φέρουν τον Πράσινο Άη Βασίλη στο νησί τους, που φέτος δεν έδωσε δώρα….αλλά μάζεψε παλιά παιχνίδια για να τα δώσει στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Η δράση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των παιδιών για να βοηθήσουν άλλα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη και τη μέριμνα όλων μας.

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2011

παιδικό θεατρικό παιχνίδι - στιγμιότυπα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε -το πρώτο μέρος τουλάχιστο που είδαμε!- το 2ήμερο παιδικού θεατρικού παιχνιδιού που διοργανώθηκε στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο.

Στις φωτογραφίες, στιγμιότυπα από την εκδήλωση και στο φόντο, οι κατασκευές των δασκάλων και μαθητών σχολείων της Σαντορίνης που στόλισαν την αίθουσα.
 






κάλαντα απο πολλούς αγιοβασίληδες...

Κάποιοι, είπανε τα κάλαντα στην Σαντορίνη κι έτσι. Μας φαίνεται μια χαρά ιδέα, ευχόμαστε η παρέα να ξαναφορέσει τα … αγιοβασιλιάτικα της ξανά για τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς, όπως επίσης τους ευχόμαστε να κάνουν καλό ταμείο!
(ούτως η άλλως, τα κάλαντα έχουν μείνει αφορολόγητα….)

εκδήλωση απο την Efikton Events

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας "Efikton Events"


SANTORINI EVE 2012
Η Σαντορίνη το όμορφο νησί μας, Παραμονή Πρωτπχρονιάς, δίνει για δεύτερη χρονιά δυνατό παρών σε όλη την Ελλάδα και σας προσκαλεί στα μέσα του χειμώνα, με μία Εκδήλωση γεμάτη χρώμα, Μουσικά ακούσματα από την Παράδοσή μας, Νέες Μουσικές επιτυχίες, Δώρα, Γευστικές προκλήσεις και πολλές ακόμη Εκπλήξεις, που θα μετατρέψουν την αλλαγή του χρόνου σε ένα ξέφρενο Γλέντι…!!!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ…ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!

Η Πρωτοχρονιάτικη Οικογενειακή μας Συνάντηση θα γίνει στην Πλατεία Φηρών το Σάββατο στις 31 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:30 το βράδυ.

Το Σαντορινιό Γλέντι, γνωστό για τη Διασκέδαση, το Χορό, τη Μουσική, τα Εδέσματα, το Κρασί και τους …Κρότους του, θα πάρει σάρκα και οστά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 στην Πλατεία των Φηρών, για να δείξει ακόμη μία φορά ότι εμείς εδώ στη Σαντορίνη, υπό όποιες συνθήκες…οικονομικές, πολιτικές, καιρικές, είμαστε μία Μεγάλη Οικογένεια, έχουμε τη Ψυχή και τη Διάθεση, βρίσκουμε πάντα τον τρόπο και ξέρουμε ακόμη να Γλεντάμε !!!

Παναγιώτης Ρήγας, προσπάθειες για την έναρξη λειτουργίας του νοσοκομείου Σαντορίνης

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Ρήγα,

Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και φορείς των νησιών, ο βουλευτής Κυκλάδων Παναγιώτης Ρήγας, ανέλαβε πρωτοβουλίες για την απεμπλοκή σημαντικών έργων και την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αφορούν νησιά των Κυκλάδων.
Συγκεκριμένα:

Ανταποκρινόμενος στην βούληση των φορέων και των πολιτών της Σαντορίνης για την άμεση λειτουργία του νεότευκτου Νοσοκομείου του νησιού,
προκάλεσε σύσκεψη με την συμμετοχή του Υπουργείου Υγείας, της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Θήρας, της Επιτροπής Στήριξης του Νοσοκομείου Θήρας που έχουν συγκροτήσει πολίτες του νησιού και των Βουλευτών των Κυκλάδων.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 28/12/2011 στα γραφεία της ΑΕΜΥ, υπήρξε ενημέρωση και δέσμευση για το καθεστώς αλλά και για το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του Νοσοκομείου της Σαντορίνης. Η σύγχρονη αυτή μονάδα υγείας, διαθέτοντας υψηλών προδιαγραφών κτηριακές εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, καλείται να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, που προέρχεται τόσο από την Σαντορίνη όσο και από τα γύρω νησιά. Η λειτουργική της αυτονομία και η έγκαιρη στελέχωση της, λαμβανομένης βέβαια υπόψη και της σημερινής οικονομικής συγκυρίας, αποτελούν προτεραιότητα για τους κατοίκους των εξυπηρετούμενων νησιών.
Με στόχο την επίσπευση της έναρξης και της ταχείας υλοποίησης σημαντικών έργων των νησιών, ο Βουλευτής επικοινώνησε διαδοχικά:
α) με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, υπεύθυνο για τα δημόσια έργα κύριο Γιάννη Οικονομίδη, προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα στα λιμάνια Κουφονησίων, Αιγιάλης–Αμοργού και Δονούσας.

πρόταση για την διαχείρηση των ακινήτων απο τους δήμους

Την απευθείας παραχώρηση στους αντίστοιχους Δήμους του Νοτίου Αιγαίου των ακινήτων διαχείρισης της «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε» ζητεί και προτείνει με επιστολή του ο Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης προς τον υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο.
Σύμφωνα με το περιεχόμενο της επιστολής,

Το περιεχόμενο του άρθρου 38 στο σχέδιο νόμου με θέμα «Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις», σύμφωνα με το οποίο «η κυριότητα, καθώς και η διοίκηση και διαχείριση των ακινήτων που αναφέρονται και περιγράφονται σε σχετικό πίνακα, ιδιοκτησίας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), των οποίων τη διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση ασκεί η «Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε», παραχωρείται χωρίς αντάλλαγμα στις αντίστοιχες Περιφερειακές Αυτοδιοικήσεις», σαν Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προτείνουμε, τα ακίνητα τα οποία διαχειρίζονται οι Δήμοι (Ρόδου, Πάτμου, Θήρας, Νάξου), ή ανήκουν στη διαχείρισή τους, να παραχωρηθούν απευθείας στους αντίστοιχους Δήμους.

Η πρότασή μας αυτή είναι απολύτως εναρμονισμένη με το πνεύμα και το γράμμα των πάγιων θέσεων που διαχρονικά εκφράζουμε και έχουμε έγκαιρα καταθέσει εν όψει της εφαρμογής της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ότι στον ισχυρό Δήμο αποκεντρώνεται το σύνολο των αρμοδιοτήτων και της διαχείρισης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας που βρίσκεται εντός των διοικητικών του ορίων.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αναγνωρίσετε και θα προσυπογράψετε την αναγκαιότητα υλοποίησης της πρότασής μας, αναθεωρώντας και προσαρμόζοντας αναλόγως την αρχική πρόβλεψη, όπως αυτή διατυπώνεται στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου και στο άρθρο 38.

οχι στην αύξηση του νησιώτικου ΦΠΑ, σε ευρωπαικό επίπεδο

Για το πλήρως εμπεριστατωμένο ερώτημα το οποίο κατέθεσε ο ευρωβουλευτής των οικολόγων πρασίνων Μιχάλης Τρεμόπουλος στο ευρωκοινοβούλιο σχετικά με την ανάγκη διατήρησης του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου μας ενημέρωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «οικολογικός άνεμος Ν. Αιγαίου» Νίκος Χρυσόγελος.
Το κείμενο της ερώτησης καθώς και τα επιχειρήματα με τα οποία υποστηρίζεται και βασίζονται σε διεθνείς συνθήκες μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ.

Σύμφωνα με μέρος του κειμένου,

Τα νησιά είναι περιοχές που δεν ευνοούνται σε εδαφικό επίπεδο, και πολύ συχνά σε οικονομικό και κοινωνικό. Το άρθρο 174 της Συνθήκης της Λισσαβώνας , που καθορίζει το αντικείμενο της οικονομικής, κοινωνικής και εδαφικής συνοχής, αναγνωρίζει αυτό το γεγονός και τονίζει ότι ειδική προσοχή πρέπει να δοθεί στα νησιά, με δράσεις που θα μειώσουν την καθυστέρηση στην ανάπτυξη αυτών των λιγότερο ευνοημένων περιοχών και θα συμβάλλουν στην κοινωνική συνοχή. Στην Ελλάδα ως τώρα σε όλα τα νησιά των περιφερειών Νοτίου και Βορείου Αιγαίου καθώς και στα νησιά των Βορείων Σποράδων, τη Σκύρο, τη Σαμοθράκη και τη Θάσο, εφαρμόζονται συντελεστές ΦΠΑ μειωμένοι κατά 30% σε σχέση με αυτούς της υπόλοιπης Ελλάδας.
Το Υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου καθώς και όλων των ευνοϊκών φορολογικών ρυθμίσεων για τους φορολογούμενους που διαμένουν μόνιμα σε μικρά ελληνικά νησιά με πληθυσμό μέχρι 3.100 κατοίκους.
Ερωτάται η Επιτροπή:
1.Αποτελεί θέση της Επιτροπής και του εκπροσώπου της στην τρόικα η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και των ειδικών φορολογικών ρυθμίσεων στα νησιά του Αιγαίου;
2. Έχουν μελετηθεί οι επιπτώσεις από μια τέτοια κίνηση σε θέματα τοπικής οικονομίας, τουρισμού, κοινωνικής συνοχής και απασχόλησης;
3. Σε τι περαιτέρω ενέργειες προτίθεται να προβεί για τη στήριξη των νησιωτικών κοινωνιών που πλήττονται ιδιαίτερα στην κρίσιμη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης;

οικολογικός άνεμος - ευχές

ή με πολλά πολύχρωμα ψάρια...!

Ο συνδυασμός "οικολογικός άνεμος" στο μηνυμά του για την νέα χρονιά μας λέει οτι,
Τις καλύτερες ευχές μας για το 2012.
Ο οικολογικός άνεμος Ν Αιγαίου εύχεται ένα δημιουργικό, αλληλέγγυο, ελπιδοφόρο νέο έτος. Ας κάνουμε τις ευχές πράξη το 2012 .

η τελευταία του 2011...

Μια ακόμη μουσική παράσταση θα παρουσιάσει το ντουέτο των Κωνσταντίνου Πελεκάνου - Χριστόφορου Γαβαλά, αυτή την φορά στη μουσική σκηνή "μακάρι" Ζωοδ. Πηγής 125 και Κομνηνών στα Εξάρχεια.
Θα παίξουν δικές τους συνθέσεις αλλά και κομμάτια από την ελληνική σκηνή.
Η παράσταση θα πραγτματοποιηθεί το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.
H πλήρης σύνθεση του συγκροτήματος έχει ως εξής:

Κωνσταντίνος Πελεκάνος - ακουστική κιθάρα, τραγούδι, Χριστόφορος Γαβαλάς - ακουστική κιθάρα, Λουκάς Κερκύρας - κοντραμπάσο, Κώστας Στεφόπουλος - κρουστά, Βασίλης Παναγιωτίδης - ακουστική κιθάρα, τραγούδι.
Φιλική συμμετοχή: Δημήτρης Παναγιωτίδης - ακουστική κιθάρα, τραγούδι.
Τηλ. κρατήσεων: 210 6458958, είσοδος: 5 ευρώ.