Τετάρτη, Απριλίου 02, 2014

«Σαντορίνη, Θηρασιά – ενότητα αλλαγή» - ανακοίνωση στο θέμα του ραντάρ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Έως σήμερα ο κ. Δήμαρχος λεονταρίζει όταν ο υπουργός δεν είναι εδώ!
Όταν ο υπουργός είναι εδώ κρύβεται.

Ευτυχώς, δεν μπορεί πια να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο. Για άλλη μια φορά, ο απερχόμενος Δήμαρχος, γύρισε την πλάτη στους Δημότες, όταν κατά την κρυφή επίσκεψη του κ. Παναγιωτόπουλου στη Σαντορίνη, στις 23 και 24 Μαρτίου και ενώ το γνώριζε, αντί να συγκαλέσει σύσκεψη λύσης του θέματος του ραντάρ παρουσία του Ηγούμενου και των παρατάξεων του ΔΣ ως όφειλε, αρκέστηκε σε φαγοπότια και προσωπικές δημόσιες σχέσεις.

Ο Θεός όμως αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Οι Δημότες, έστω και τη τελευταία στιγμή αντιλήφθηκαν την παρουσία του Υπουργού και αστραπιαία προέβησαν σε δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή του.
Φυσικά ο κ. Ζώρζος, όπως πέρυσι στο ραντάρ έτσι και τώρα ήταν άφαντος.

Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι ενώ είχαμε ζητήσει επίμονα πολλές φορές ως παράταξη να μπει το θέμα σε ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτό μπήκε πολύ αργότερα με την διαδικασία του κατεπείγοντος, επειδή εκείνες τις μέρες είχε αποτραπεί η εγκατάσταση του ραδιοθόλου μετά από την δυναμική κινητοποίηση του Ηγούμενου και των Δημοτών.

Στην απόφαση αυτή (160/2013), είχαμε εξουσιοδοτήσει το κ. Ζώρζο να πάρει πρωτοβουλία και να απαιτήσει την ακύρωση της αναβάθμισης του ραντάρ και την οριστική απομάκρυνσή του από το νησί μας, σε σύσκεψη που θα προκαλούσε άμεσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Φυσικά, όπως μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους θέματα, δεν εκτέλεσε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα να έχει εγκριθεί ήδη η εγκατάσταση του ραδιοθόλου.

Τον καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να αφήσει την πολιτικάντικη, προεκλογική του παραπληροφόρηση και να συστρατευτεί όπως κι εμείς, μαζί με όλους τους Θηραίους υπό τον Πανοσιολογιότατο Πατέρα Δαμασκηνό, που μάχεται με συνέπεια διαχρονικά, γιατί μόνο έτσι θα επιτύχουμε την οριστική απομάκρυνση του ραντάρ από την Σαντορίνη.  


Η Εκπρόσωπος Τύπου, Σοφία Κίτσου