Τετάρτη, Αυγούστου 13, 2008

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια και… στην αιχμή της επικαιρότητάς μας βρίσκονται αυτήν την εποχή οι πολιτιστικές και εικαστικές εκδηλώσεις που γίνονται στο νησί.







Απόψε το Μέγαρο Γκύζη στα πλαίσια του Φεστιβάλ του φιλοξενεί την Νατάσσα Μποφίλιου που παρουσιάζει μια νέα πρόταση μουσικής παράστασης με αφορμή τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφόρησε φέτος με τίτλο “Μέχρι το τέλος”, ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς στο σύγχρονο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.
Έναρξη συναυλίας στις 21.00. είσοδος ελεύθερη.




Την ίδια ώρα η Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Θ διοργανώνει στην πλατεία των Φηρών χορευτική εκδήλωση σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ποντίων Σαντορίνης «Οι Ακρίτες» με παραδοσιακούς χορούς από τον Πόντο.



Με την ευκαιρία να σας υπενθυμίσουμε ότι στα πλαίσια του προγράμματος του Πολιτιστικού – Αθλητικού Καλοκαιριού Σαντορίνης «ΑΤΛΑΝΤΙΣ 2008» της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής και Τουριστικής ανάπτυξης Θήρας, θα διοργανωθούν και φέτος τα «Ηφαίστεια 2008», η μεγαλύτερη γιορτή του νησιού μας.



Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2008 και ώρα 21.30 για μια βραδιά η μοναδική Άντζελα Δημητρίου θα ερμηνεύσει αξέχαστα λαϊκά κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή καθώς και καινούργιες επιτυχίες, στην Ένωση Γεωργικών Προϊόντων-Πύργος –SANTO WINES-.Τιμή εισόδου 10Ευρώ.



Επίσης την Κυριακή 17 Αυγούστου σας προσκαλούμε στην κορύφωση και ολοκλήρωση των εκδηλώσεων «ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ 2008». Ώρα 19.30 το ηφαίστειο ξυπνά και προειδοποιεί…..με καπνούς και εκρήξεις. Στις 21.00 θα ακολουθήσει η εικονική έκρηξη του ηφαιστείου, ένα μοναδικό υπερθέαμα με χιλιάδες βεγγαλικά και λάβα να διαχέεται στους λοφίσκους του.


Και δεν ξεχνάμε, έργα πρωτότυπα από φυσικά υλικά και από πολτό χαρτιού παρουσιάζουν στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Θήρας η Ευα Κριτσωτάκη και η Sabine Wurtz. Διάρκεια έκθεσης μέχρι τις 17 Αυγούστου, ανοιχτά 10-12 το πρωί και 17.00 – 22.00 το απόγευμα.



Τρίτη, Αυγούστου 12, 2008






Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση μας κάνει φέτος η Κωστούλα Τωμαδάκη.

Πρόκειται για εναν νέο θεσμό που φιλοδοξεί να καθιερωθεί στην Σαντορίνη το Φεστιβάλ "Ήχος και Εικόνα" που επιμελείται και παρουσιάζει στο θηραικό κοινό η γνωστή για τις επιλεκτικές παρεμβάσεις της στα Πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης κ. Κωστούλα Τωμαδάκη.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο 21-30 Αυγούστου
και σήμερα εχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.








ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ»

στο ΜΠΕΛΛΩΝΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΦΗΡΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ήχος και εικόνα, μουσική, χορός, θέατρο, κινηματογράφος, η συνένωση της τέχνης με την ομορφιά του τοπίου οδηγούν στην διοργάνωση του πρώτου Φεστιβάλ «Ήχος και Εικόνα», το οποίο πραγματοποιείται από τις 21 έως τις 30 Αυγούστου, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά της Σαντορίνης. Καλεσμένοι του Φεστιβάλ είναι διεθνούς φήμης Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι με έργα πρωτότυπα και κλασικά συμπράττουν στην ομορφιά της δημιουργίας μέσα στον χώρο και τον χρόνο.

Συμμετέχουν ο Νίκος Ξυδάκης, ο Ήλιος Σαϊγί, ο Νίκος Πλατύραχος, ο Γιάννης Τούλης, η Μάγδα Νικολαΐδου, η Κωστούλα Τωμαδάκη, η Μαρία Καραπαναγιωτίδου, ο Συμεών Κυριακόπουλος, ο Κώστας Μαρκόπουλος, η Νάνα Μπινοπούλου, το κουαρτέτο «Οίστρον» και ο Pr Alexander Ivashkin.









Οι καλλιτεχνικές διευθύντριες Μάγδα Νικολαϊδου και Κωστούλα Τωμαδάκη σημειώνουν:
«Ξεκινήσαμε με τον αέρα της παρέας και οδηγό το όνειρο, για μια γιορτή πολιτισμού που θα αγκαλιάζει τη μουσική, το θέατρο το χορό και τα εικαστικά δρώμενα..
Μια πραγματική γιορτή που θα συνδυάζει την κλασική μουσική με τους αυτοσχεδιασμούς της τζαζ, το χοροθέατρο με τους σύγχρονους ήχους, τα σπαράγματα της Σαπφούς με την Απολογία του Σωκράτη, τις ναυτικές διηγήσεις του Καββαδία με τον Καρυωτάκη, τον ερωτισμό του Σεφέρη και του Χατζιδάκι. με την αυθεντικότητα των ρεμπέτικων.
Κάθε καλλιτέχνης έχει να προσθέσει κάτι γεφυρώνοντας ήχους και εικόνες, προσαρμόζοντας τα στην μοναδικότητα του τόπου (τοπίου).
Στόχος μας είναι να εξαπλωθεί το Φεστιβάλ σε όλα τα μέρη της Σαντορίνης, να έχει πλουραλιστικό πρόγραμμα, να καταξιωθεί στη συνείδηση των κατοίκων του νησιού μας, αλλά και να αποτελέσει έναν επιπλέον λόγο για να επισκεφτεί ο Ταξιδιώτης τη Σαντορίνη.
Με την ελπίδα να αφήσουμε το στίγμα μας...το αποτύπωμα στα πολιτιστικά δρώμενα. Μια καλή αρχή… για ένα ανήσυχο… σε ήχους & εικόνες φεστιβάλ»
Χορηγοί Επικοινωνίας του Φεστιβάλ:

Kosmos 93,6 Fm
Top Melody 104.9 fm‏
www.ianosradio.gr



Εισιτήρια: 12€ και 8€ (φοιτητικό)
Ενιαίο εισιτήριο: 65€ και 45 (φοιτητικό)

Πληροφορίες: 22860 24960 Μπελλώνειο

Προμήθεια Εισιτηρίων:

Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα Φηρά

Pelican Travel, Φηρά

Κοινότητα Οίας (ΑΝΚΕΟ) Οία

ΜETEOR CAFE Οία


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ « ΗΧΟΣ & EIKOΝΑ»

Καλλιτεχνικές διευθύντριες

Μάγδα Νικολαίδου- Κωστούλα Τωμαδάκη






ΠΕΜΠΤΗ 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 21:00


«ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΕΝΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ»
– ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ


Σκηνοθέτης: Κωστούλα Τωμαδάκη

Βοηθός σκηνοθέτη :Γιωργία Αναστοπούλου

Ηθοποιός: Ήλιος Σαϊγί

Συνθέτης: Νίκος Πλατύραχος

Πιάνο: Νίκος Πλατύραχος

Βιολοντσέλλο: Γιάννης Τουλής


Ναυτικές διηγήσεις, άλλοτε τρυφερές άλλοτε πικρές και σκληρές στοιχειώνουν την φαντασία των ανήσυχων ναυτικών ή όσων ζουν με την προοπτική του απαγορευμένου παραδείσου…της θάλασσας που άφησαν πίσω τους.

Ένα ανακάτεμα συναισθημάτων και εικόνων όπου η γλώσσα έχει μυρωδιές, ρυθμό και μνήμη. Αφηγητής και ήρωας συγχέονται και απαγγιάζουν στα φιλόξενα λιμάνια της μνήμης, κουβαλώντας τα χειρόγραφα μιας μικρής Οδύσσειας. Οι αληθινές αυτές ναυτικές ιστορίες γίνονται διαβατήριο για να ταξιδέψεις στην απέναντι όχθη απ’ όπου βλέπεις τον Καββαδία Τιμονιέρη σ’ ένα μεγάλο ποστάλε και τον Σεφέρη να λέει:

«...ξέρεις, ένα πολύ κοινό αίσθημα στους ναυτικούς: άμα ταξιδεύουν, μια τρέλα, μια μανία τους πιάνει να ιδούν τ’ ακρογιάλι κι άμα πατήσουν το πόδι τους έξω, θέλουν σχεδόν αμέσως να ξαναμπαρκάρουν, να ξαναφύγουν...»


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΔΑ

Θάλασσα, ταξίδια, ναυτικοί, πλάσματα φτιαγμένα από υλικό ονείρων συνθέτουν το ονειρικό τοπίο που ξετυλίγεται μέσα από τα ημερολόγια του Καββαδία και του Σεφέρη. Ο Ταξιδευτής σαν άλλος «σκηνοθέτης» χτίζει σταδιακά ένα σκηνικό λόγο καίριο και δραστικό, στηριζόμενος πολύ περισσότερο στις αισθήσεις απ’ ότι στο συνειδησιακό βίωμα, ενίοτε στον ήχο της φωνής απ’ότι στον συντεταγμένο λόγο. Ένα ταξίδι… καθαρή αφορμή για ένα ονειρικό θέαμα που ανακατεύει αντανακλάσεις σωμάτων, σιωπές με ήχους της θάλασσας και αυθεντικές μουσικές με σκοτεινές λέξεις… προκαλώντας τη λογική και τις αισθήσεις…


…και η γιορτή συνεχίζεται.. κάτω από το ξεψυχισμένο φως του φεγγαριού ..στο Αίθριο του Μπελλώνειου με τους Κωνσταντίνο Πελεκάνο (τραγούδι) και τον Χριστόφορο Γαβαλά(κιθάρα).

_________________________________________________________________________________________




ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 21:00


«ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ»


Επιλεγμένα έργα διάσημων κλασσικών δημιουργών που σφράγισαν με το έργο τους τις αρχές του 20ου αιώνα, για σόλο πιάνο, από τη γνωστή στην Ευρώπη πιανίστα Μάγδα Νικολαΐδου. Μια μουσική περιήγηση από τον κρυσταλλένιο ρομαντισμό του Chopin και του Liszt, στο μεταρομαντικό κόσμο του Prokofiev, στον ιμπρεσσιονισμό του Ravel και στις αισθαντικές ισπανικές μελωδίες του Albeniz.

_________________________________________________________________________________________




ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 21:00


GENESIS DANSE COMPANY «Visual Echo»
Χορογραφία: Μαρία Καραπαναγιωτίδου, Συμεών Κυριακόπουλος

Χορεύουν: Μαρία Καραπαναγιωτίδου, Συμεών Κυριακόπουλος


Η Μαρία Καραπαναγιωτίδου και ο Συμεών Κυριακόπουλος μετά την παρουσίασή τους στο Λονδίνο (Dance Collective, Chisenhale Dance Space), στο Brighton (Brighton Fringe Festival, The Old Market) και στην Αθήνα (Ανεξάρτητες Παρουσίες του 7ου Φεστιβάλ Χορού που διοργανώνεται απο Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων) έρχονται να παρουσιάσουν την καινούρια τους παράσταση και στη Σαντορίνη.


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΩΝ

Το Visual Echo είναι ένα χορογραφικό κομμάτι που θίγει τις έννοιες του «μαζί» και «μόνος». Δύο χορευτές επιζητούν στην σκηνή την ατομικότητα τους. Η σκηνή συμβολίζει το ψυχονοητικό πεδίο όπου οι χορευτές θα αναζητήσουν αυτήν την εξατομίκευση. Η πάλη και η ισορροπία των αντιθέτων έρχονται να μας θυμίσουν τον ακατάλυτο νόμο της φύσης. Όταν οι χορευτές καταφέρουν να κρατήσουν την ένταση των αντιθέτων και μπορέσουν να κρατηθούν από μόνοι τους μέσα σ’αυτήν, άλλες δυνατότητες συνύπαρξης γίνονται διαθέσιμες. Με καθαρό νου η συντροφικότητα είναι μία από αυτές. Πώς μπορείς όμως να διατηρείς την συνύπαρξη και την συντροφικότητα χωρίς να καταρρίψεις την ατομικότητα;

«Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα...» Θέλει να τα πιάσει, να φτάσει εκεί ψηλά. Δεν ξέρει ακόμα οτί είναι αδύνατο, γι’ αυτό ελπίζει και προσπαθεί. Στην προσπάθειά του πέφτει κάτω, ξανασηκώνεται και προσπαθεί ξανά, να φτάσει εκεί ψηλά. Δεν ξεχωρίζει το όνειρο από την πραγματικότητα. Όταν αρχίζει ο διαχωρισμός αυτός (του ονείρου από την πραγματικότητα) αρχίζει και ο πόνος, η ματαίωση και η θλίψη. Τελικά ποιο είναι το σημείο της ζωής;

Αντιστέκεται νε μεγαλώσει, το μεγάλωμα σημαίνει θάνατος, θάνατος της αθωότητας του παιδιού, θάνατος του ονείρου του παιδιού. Φοβάται να ζήσει άραγε; Τι μπορεί να συμβεί; Ποιο είναι το πιο τραγικό και πιο δύσκολο; Και αυτή η πάλη μέσα του; Αυτή η πάλη τον κατακερματίζει, τον κάνει να χάνεται, τον κάνει να πεθαίνει και να ξαναγενιέται. Πότε τελειώνει; Ποτέ. Είναι το δώρο της ύπαρξης ή η φυλακή της;

_________________________________________________________________________________________



ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 21:00


«ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ»

Ο Νίκος Ξυδάκης συμπεριλαμβάνει τραγούδια σε ποίηση Σαπφούς στην απόδοση Οδυσσέα Ελύτη και σπαράγματα της ποίησης σε μορφή πρόζας καθώς και στίχους του Ευριπίδη, Διονύση Καψάλη και Κώστα Καρυωτάκη. Ένας ερωτικός λόγος από τη Σαπφώ στις μέρες μας, καθώς και συνθέσεις και τραγούδια συγγενικά αυτής της μυθολογίας.

Τραγουδούν ο Νίκος Ξυδάκης και η Νάνα Μπινοπούλου και συνοδεύονται από ένα τρίο με τον Δημήτρη Μπουζάνη στο πιάνο, τον Μαρίνο Γαλατσινό στα πνευστά (φλάουτο, κλαρινέττο, σαξόφωνο) και τον Γιάννη Τουλή στο βιολοντσέλλο.

_________________________________________________________________________________________




ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 21:00


«ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΛΟΥ»
Ο παγκοσμίου φήμης βιολοντσελλίστας και πρύτανης του Μουσικού τμήματος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Pr Alexander Ivashkin, θα ερμηνεύσει Bach, Britten και Schnittke για σόλο βιολοντσέλλο. Ο Alexander Ivashkin ερμηνεύει σε βιολοντσέλλο Giuseppe Guarneri του 1710.

_________________________________________________________________________________________



ΠΕΜΠΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 21:00


«ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ»

ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΠΡΩΤΗ: ΠΛΑΤΩΝΟΣ, Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ
Απόδοση στα νέα ελληνικά:Τάκης Θεοδωρόπουλος

Ηθοποιός: Kώστας Μαρκόπουλος


Η Απολογία δε χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένα από τα πιο γνωστά κείμενα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Έχει τη μορφή μονολόγου και παρουσιάζει το Σωκράτη για πρώτη και μοναδική φορά να απευθύνεται στους συμπολίτες του. Η συναρπαστική «προφορικότητα» του ύφους του, αποδεικνύει πως ο Πλάτων ήθελε στην Απολογία, να παραμείνει όσο πιο πιστός γίνεται στην αναπαράσταση του μεγάλου φίλου του.

_________________________________________________________________________________________





ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ώρα 21:00


«ΟΝΕΙΡΟΓΡΑΦΙΑ» - ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Νίκος Πλατύραχος & Οίστρον

Έκτακτη συμμετοχή στο τραγούδι: Νανά Μπινοπούλου


Μία ονειρική περιπλάνηση με αφορμή τη νέα δισκογραφική παραγωγή του συνθέτη με τίτλο «Από την αυτοκρατορία των σκιών», που αποδίδεται μέσα σε ένα μυσταγωγικό, κινηματογραφικό κλίμα. Ενδιαμέσως, θα ακούγονται αποσπάσματα από την προηγούμενη δισκογραφική δουλειά του Πλατύραχου με τίτλο «Σεπτέμβριος», από τη «Χορωδία του Χαρίτωνα» καθώς και από ένα συνάδον ρεπερτόριο το οποίο αν και μη αυστηρά κινηματογραφικό, διακρίνεται κυρίως μέσω των ενορχηστρώσεων από μία εικονική απόχρωση και συντίθεται από ετερόκλητα μουσικά κομμάτια, εναλλάσσοντας κινηματογραφικά θέματα με τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου. Ενδεικτικά, θα ερμηνευτούν μουσικές των Nino Rota, Randy Newman, Ennio Moricone, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Μπαγιαντέρα κλπ. Η πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις, οι διασκευές και οι ενορχηστρώσεις είναι του συνθέτη Νίκου Πλατύραχου.

Ερμηνεύει το κουαρτέττο ΟΙΣΤΡΟΝ, με τον Ανδρέα Στεργίου στην κιθάρα, τη Βιβή Γκέκα στο μαντολίνο, το Γιάννη Τουλή στο βιολοντσέλλο και το Νίκο Πλατύραχο στο πιάνο. Έκτακτη συμμετοχή στο τραγούδι η Νάνα Μπινοπούλου.

Η τελετή λήξης θα ολοκληρωθεί με γιορτή στο Μπελλώνειο Ίδρυμα, με άφθονο κρασί και παραδοσιακούς μεζέδες.


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΗ

Ένα εισαγωγικό σημείωμα για την «Ονειρογραφία» δε θα έπρεπε σε καμιά περίπτωση να χρωματίζεται από ακαδημαϊκό, σοβαρό ύφος, παρόλο που και μόνο η χρήση ενός συνόλου κλασσικών οργάνων, θα προδιέθετε πιθανόν για κάτι τέτοιο. Συχνά συνδέουμε την οργανική μουσική με την κλασική, την αυστηρή, την πολύπλοκη για τ’ αυτιά μας και τελικά με κάτι το δύσκολο, μιας και σπάνια μας δίνονται αφορμές για την καλή προσέγγισή της. ‘Ομως η τέχνη δε χρειάζεται τίτλους τιμής για να λειτουργήσει, όπως και οι πραγματικοί άρχοντες δεν έχουν ανάγκη από στολίδια και κοσμήματα. Και η Αρχοντιά, όπως μας την έμαθε ο Χατζιδάκις, υπαγορεύει να αντιμετωπίσουμε μια συμφωνία του Μάλερ με τον ίδιο σεβασμό και ευαισθησία, όπως ένα ρεμπέτικο του Τσιτσάνη.

Καλή σας ακρόαση.
Μια ακόμη, αυτή την φορά μεγάλης διάρκεια διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος είχαμε σήμερα το πρωί.
Για πάνω από 4 ώρες έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ένα μεγάλο τμήμα του νησιού και συγκεκριμένα από τις 07:00 – 10:30. Σύμφωνα με την ΔΕΗ πρόβλημα προέκυψε από μια ηλεκτρογεννήτριά της.. ε, τι να πούνε, λογική εξήγηση, πλην όμως ποιος θα αποζημιώσει τους επαγγελματίες για τις ζημιές που υπέστησαν μηχανήματα αλλά και σε ΠΡΟΪΟΝΤΑ τους;; (τα οποία σαφώς και θα καταναλωθούν από όλους εμάς;;)


Απόψε η μεγάλη … νύχτα. Όλα είναι έτοιμα για την συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που τραγουδούν απόψε στο Santo Wines στον Πύργο. Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε σε πολλά κεντρικά καταστήματα των Φηρών και στον Σαντορίνη 106.4


Σε άλλο κλίμα τώρα, στο Μπελλώνειο θα παρουσιάσει απόψε την ομιλία του ο καθηγητής Αντώνης Κονταράτος με θέμα "Καλλίστη και Αργοναυτική Εκστρατεία".
Να μείνουμε όμως στο Μπελλώνειο και να αναφερθούμε και στην επόμενη εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 16 Αυγούστου 2008 στις 20.00 πρόκειται για ομιλία του Δημοσιογράφου και πρώην Ευρωβουλευτή Γιάννη Μαρίνου με θέμα "Η δραματική οικονομική επικαιρότητα"



Εικαστικά και … μέχρι τις 17 Αυγούστου θα διαρκέσει η έκθεση έργων των καλλιτεχνών Εύας Κριτσώτακη και Sabine Wurz στον Πολιτιστικό Σύλλογο Θήρας. Ανοιχτή καθημερινά 17:00 - 00:00. Είσοδος ελεύθερη



Ενώ τέλος εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην χθεσινή χορευτική εκδήλωση της χορευτικής ομάδας της Σταματίνας Ξιάρχου, που έγινε στην πλατεία των Φηρών. Οπώτε… περιμένουμε την επόμενη… !

Δευτέρα, Αυγούστου 11, 2008















Όλα είναι έτοιμα!

για την μεγάλη αυριανή συναυλία της Δήμητρας Γαλάνη και της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στη Σαντορίνη.




κάποια ταξίδια δεν περιγράφονται με λόγια,


Η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελευθερία Αρβανιτάκη……. τραγουδούν μαζί αυτό το καλοκαίρι και ταξιδευουν και στην Σαντορίνη.

Μια από τις πιο πετυχημένες μουσικές παραστάσεις του φετινού χειμώνα που συγκέντρωσε περισσότερους από 80.000 θεατές βάζει ρούχα καλοκαιρινά, αποκτά διάθεση εκδρομική και δίνει ραντεβού με το κοινό σε συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα.

Δήμητρα και Ελευθερία μαζί. Δύο αγαπημένες παρουσίες που συμπληρώνει η μία την άλλη πάνω στη σκηνή. Δύο ερμηνεύτριες με αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Ρυθμός, Ένταση, Συγκίνηση, Συμμετοχή τα συστατικά του προγράμματος.

Γιάννης Άννινος μπάσο
Σπύρος Γκούμας μπουζούκι
Γιώργος Ζαχαρίου πλήκτρα
Νίκος Καρατζάς κρουστά
Κοσμάς Κοκκόλης μπουζούκι
Θωμάς Κωσταντίνου ούτι, λαούτο, τσουμμπους, μπουζούκι
Μιχάλης Καπιλίδης τύμπανα
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας κιθάρες
Δημήτρης Τσάκας σαξόφωνο
Παναγιώτης Τσεβάς ακορντεόν.

Οι ενορχηστρώσεις έχουν γίνει από τον Γιώργο Ζαχαρίου και τον Δημήτρη Μπαρμπαγάλα.

Τον ήχο επιμελούνται οι Μανώλης Ολλανδέζος και Αργύρης Λιανός ενώ το σχεδιασμό των φώτων έκανε ο Phil Hills.

Την επιμέλεια ορχήστρας έχει ο Γιώργος Ζαχαρίου.





















Τρίτη 12 Αυγούστου στη μαγευτική Σαντορίνη, στο Θηραϊκό Οινοποιείο Santo Wines.

Eκεί, θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού να απολαύσουν μια μοναδική και αξέχαστη βραδιά.!!


Προπώληση εισητηρίων και απο τον Ρ/Σ Σαντορίνη 106.4 και το Volcano TV