Σάββατο, Απριλίου 05, 2014

νίκησε η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης και πέρασε στα ημιτελικά του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Πολεμικής Αεροπορίας

Σύμφωνα με ανακοίνωση από την γραμματεία του κλειστού Γυμναστηρίου Σαντορίνης,

Στο κλειστό Γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. την Παρασκευή 04/04/2014 στις 10:00  πραγματοποιήθηκε ο Προημιτελικός αγώνας Καλαθοσφαίρισης του Πρωταθλήματος Πολεμικής Αεροπορίας μεταξύ των ομάδων του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης και του Δ.Α.Υ. Αθηνών.  

Η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης πήρε την μεγάλη νίκη και το εισιτήριο που οδηγούν στην τετράδα της Ημιτελικής φάσης του θεσμού κερδίζοντας την αξιόμαχη και σκληροτράχηλη όπως αποδείχτηκε ομάδα του Δ.Α.Υ με σκορ 67 – 54.

Δίκαια πήρε το εισιτήριο μετά την πολύ καλή της σημερινή εικόνα η ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης και δίκαια  πέρασε στις 4ης Καλύτερες ομάδες της Ελλάδος όπου θα διεκδίκηση για μια ακόμα χρονιά επάξια το τίτλο του Πρωταθλητή της Πολεμικής Αεροπορίας.

Να θυμίσουμε ότι πρόπερσι ομάδα του Αεροπορικού Αποσπάσματος Σαντορίνης έχασε στον μεγάλο Τελικό το Πρωτάθλημα Πολεμικής Αεροπορίας που έγινε στην Πάτρα στον πόντο.