Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

δημοπρασία εκμίσθωσης ακίνητου Α.Σ.Γ.Θ.Π. Οίας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση,  

Μετα από συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γεωργικών Θηραϊκών Προϊόντων Οίας (Α.Σ.Γ.Θ.Π. Οίας) αποφασίστηκε η διενέργεια δημοπρασίας εκμίσθωσης του ιδιόκτητου κτηρίου του Συνεταιρισμού.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο χώρο του ακίνητου την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 με ώρα έναρξης 11.00 π.μ. και λήξης την 12.00 π.μ.
Ο χρόνος μίσθωσης είναι 15 έτη με ετήσιο μίσθωμα 1500 ευρώ ή 12 έτη με ετήσιο μίσθωμα 2.500 ευρώ. Η ετήσια αναπροσαρμογή του μισθώματος ορίζεται βάση της τρέχουσας ετήσιας τιμαριθμικής αναπροσαρμογής μισθωμάτων.

Οι προσφορές των υποψήφιων πρέπει να είναι σφραγισμένες και μπορούν να αποσταλούν με συστημένη επιστολή στον Πρόεδρο του Α.Σ.Γ.Θ.Π. Οίας ή ιδιοχείρως μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Δημοπρασίας.
Επιτροπή Δημοπράτησης ορίζονται όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού.
Στους όρους του συμβολαίου περιλαμβάνεται η υποχρέωση του μισθωτή να το συντηρεί και να το επισκευάζει σύμφωνα με την Τεχνική Περιγραφή που έχει εγκριθεί από το Δ.Σ.
Οι φάκελοι θα ανοιχθούν και θα εκτιμηθούν οι πρόσφορες από την επιτροπή, ενώ η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων θα γίνει εντός 5 ημερών από την διενέργεια της δημοπρασίας και θα αναρτηθούν στο ακίνητο της Α.Σ.Γ.Θ.Π. Οίας και στο Γραφείο ΚΕΠ Οίας.


Ο Πρόεδρος του Α.Σ.Γ.Θ.Π. Οίας, Γιώργος Α. Χάλαρης