Κυριακή, Μαρτίου 30, 2014

παρεμβατικά προγράμματα διατροφικής αγωγής απο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με την συνεργασία του Δήμου Θήρας, εξάμηνης διάρκειας – ημερίδα για την παρουσίασή τους στις 19.3

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Θήρας,

Το τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Δήμο Θήρας λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στην ημερίδα για το κοινό και τους επαγγελματίες υγείας με θέμα:

«Ο ρόλος της διατροφής στην πρόληψη και θεραπεία των ασθενειών»

Η ημερίδα αποτελεί μέρος ενός κύκλου εκπαίδευσης των επαγγελματιών υγείας αλλά και του κοινού, με σκοπό την ενημέρωση για τον προστατευτικό και θεραπευτικό ρόλο της διατροφής στην προάσπιση της υγείας των πασχόντων με εκφυλιστικές παθήσεις (χοληστερίνη, διαβήτης τύπου II, παχυσαρκία, υπέρταση και καρδιαγγειακά προβλήματα). Θα δοθεί έμφαση στην διατροφική εκπαίδευση αλλά και στις μεθόδους αλλαγής της διατροφικής συμπεριφοράς.

Όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν στο δωρεάν πρόγραμμα διατροφικής παρέμβασης που θα διεξάγεται σε χώρου του δήμου και θα έχει διάρκεια 6 μήνες.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Ίδρυμα Θήρας την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 18.00.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην Global Events (τηλ. 2310/247734-43, e-mail info@globalevents.gr. www.globalevents.gr).

Αιτήσεις για την συμμετοχή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν και να συμπληρώσουν από τον Δήμο Θήρας καθώς και κατά την διάρκεια της ημερίδας για την παρουσίασή του. 


Σε νωρίτερη ανάρτηση σχετικά με το πρόγραμμα είχε αναφερθεί ότι,