Πέμπτη, Απριλίου 03, 2014

Angelina Jolie-Brad Pitt: Παντρεύονται στη Σαντορίνη (25.6)

Σύμφωνα με πληροφορίες και κείμενο της σελίδας, www.gr.celebrity.yahoo.com

Μπορεί να το ακούμε εδώ και καιρό ότι οι δύο πιο όμορφοι άνθρωποι του κόσμου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για αλήθεια. Στις 25 Ιουνίου, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης.

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή, αλλά το ότι οι όρκοι θα δωθούν στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπο του ζευγαριού το μυστήριο θα γίνει στο καθολικό γυναικείο μοναστήρι, που έχει ονομαστεί και «Ροζάρια», και βρίσκεται στην καθολική συνοικία των Φηρών, ενώ η ημερομηνία που διάλεξαν, 25 Ιουνίου,  είναι επειδή θέλουν ο γάμος τους να ανήκει στο ζώδιο του καρκίνου και να κυβερνάται από τη Σελήνη.

Ως γνωστόν, η Angelina έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για το ηφαιστειακό μας νησί, από τότε που βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα της ταινία Lara Croft: Tomb Raider. Να υπενθυμίσουμε πως πριν από δύο χρόνια Pitt και Jolie είχαν επισκεφθεί τη Σαντορίνη για ένα ταξίδι αναψυχής.

Όσο αφορά στο νυφικό της Angelina, αυτό θα φέρει την υπογραφή της Mary Katratzou. Η διάσημη ηθοποιός θέλησε να φορέσει Ελληνίδα σχεδιάστρια για να τιμήσει τη χώρα που θα φιλοξενήσει το γάμο της.