Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2010


Πολλές οι γιορτές και οι εκδηλώσεις στο νησί και φέτος και,
από την ενημέρωση που έχουμε εμείς οι εκδηλώσεις που έγιναν και ξέρουμε ότι θα γίνουν το επόμενο διάστημα είναι οι εξής,
και σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε στους διοργανωτές καλή ανταπόκριση και στους
… ανταποκρινόμενους καλό κέφι!

Το Λύκειο των Φηρών έκανε την γιορτή του την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στο Μαριώ.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θήρας κάνει την γιορτή του απόψε Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην ταβέρνα Πύργος.

Την ετήσια γιορτή του για την κοπή της πίττας του θα κάνει αυριο Κυριακή 31 Ιανουαρίου το παράρτημα Θήρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Μπελλώνειο.

Ο πνευματικός πολιτιστικός Σύλλογος Καρτεράδου «Παναγία η Γλυκολαλούσα»
Σας καλεί στην γιορτή του, την Τσικνοπέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010 στις 20.30 στο εστιατόριο «Πύργος» στον Πύργο. Τιμή πρόσκλησης 25 ευρώ.
Ο Σύλλογος υπόσχεται μια όμορφη βραδιά με πλούσιο μενού, μουσική, κέφι και χορό.

Ο Σύλλογος των Κρητών Σαντορίνης «το Αρκάδι» θα κάνει την γιορτή του το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου στις 21.30 στην ταβέρνα Πύργος. Στην μουσική ο Βασίλης Σταυρακάκης.


Ο Σύλλογος Μεγαλοχωριανών της Αθήνας μας ενημερώνει ότι,
η Γενική του Συνέλευση έγινε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010, στο Γηροκομείο στην οδό Κορίνθου ( Ακαδημία Πλάτωνος).
ενώ, αύριο Κυριακή 31 Ιανουαρίου θα γίνει η αναβληθείσα μονοήμερη εκδρομή σε Επίδαυρο – Ναύπλιο. ¨Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, έστω και στο .. τσάκ μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ: 210-9818993 , 210-2626531, 6974873687. (Εισιτήριο 15 ευρώ)
Τέλος, Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος διοργανώνει την ετήσια γιορτή του. Για πληροφορίες και κρατήσεις στα ίδια, παραπάνω τηλέφωνα.





Κι επειδή οι Απόκριες πλησιάζουν, νωρίτερα παρά ποτέ φέτος, για την ακρίβεια είμαστε ακόμη με … τους κουραμπιέδες στο στόμα(!)
η ενημέρωση που έχουμε για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο νησί είναι η εξής,

Σύμφωνα με πρόσκληση του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Σαντορίνης,

2010, ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ…

Για τους μικρούς φίλους της Σαντορίνης αλλά και μεγάλους που έχουν διάθεση και κέφι να διασκεδάσουν να χορέψουν και να χαμογελάσουν, την Τσικνοπέμπτη 4 Φεβρουαρίου από τις 15:00 το μεσημέρι ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Σαντορίνης διοργανώνει στους χώρους του Κλειστού Γυμναστηρίου το μεγαλύτερο πάρτυ των ημερών στο νησί.
Με τίτλο «Απόκριες στο Κλειστό» και πρόγραμμα με πάρα πολλές δραστηριότητες όπως, τα δυο μεγάλα φουσκωτά πολύ-παιχνίδια που θα τοποθετηθούν στο χώρο, το εργαστήρι του Καρνάβαλου με συμμετοχή των παιδιών, ταχυδακτυλουργικά, κλόουν και ξυλοπόδαροι, διαγωνισμοί τραγουδιού καραόκε, καλύτερης και πρωτότυπης στολής, οικογενειακές δοκιμασίες με συμμετοχή γονέων και δασκάλων, non-stop Latin party, το σιντριβάνι σοκολάτας και σοκολατοπόλεμο και παρά πολλά δώρα για τους μικρούς περιηγητές αλλά και γλυκές νοστιμιές πέραν των συνηθισμένων για όλους, θα αποτελέσουν τον κορμό για μια ξέφρενη καρναβαλική εκδήλωση.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΑΟΣ, Μανόλη Ορφανό, αυτή η εκδήλωση εχει ως στόχο πέραν της διασκέδασης όπως το επιβάλλουν οι γιορτινές μέρες, την προσέλευση κόσμου που δεν έχει ακόμα δει από κοντά τις εγκαταστάσεις, να μπορέσει να έρθει να γνωρίσει και να ενημερωθεί για το έργο που γίνεται αυτό το διάστημα στο Αθλητικό Κέντρο Θήρας.
«Είναι ευκολότερο να γνωριστούμε μέσα από τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις όχι μόνο για την προσπάθεια μας στον Αθλητικό τομέα αλλά και για τις άλλες δραστηριότητες που σκοπεύουμε να αναπτύξουμε στο κόσμημα της Σαντορίνης το Κλειστό Γυμναστήριο. Κορυφαίος στόχος είναι να χαίρονται όλοι οι συμπατριώτες μας το χώρο αυτό γιατί τους ανήκει» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΔΑΟΣ.


Το καφέ Santo Paradise στην παραλία της Περίσσας διοργανώνει πάρτι μασκέ την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Το κλάμπ Εσπέρια στα Φηρά, πιστό πάντοτε στους μικρούς και μεγάλους φίλους του διοργανώνει το πάρτι του με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 16.00 το απόγευμα.



Κι από Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, καθημερινά κοντά σας γιατί…
η κρίση (πάνω απ όλα) θέλει καλοπέραση και… μπόλικο χιούμορ!