Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

ανακοίνωση – πρόσκληση του Santorini of the past Cultural Village

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μουσείου Santorini of the past Cultural Village στον Πύργο,

Αγαπητοί γονείς,
Και αυτό το καλοκαίρι για τρίτη συνεχή χρονιά, μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς, προσκαλούμε τους μικρούς μας φίλους (μαθητές Νηπιαγωγείου -Δημοτικού και Γυμνασίου) να συμμετέχουν δωρεάν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται από τη Διεύθυνση του Πολιτιστικού Χωριού προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά, μέσα από πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, κατασκευές και παιχνίδι να ασχοληθούν με διάφορες θεματικές ενότητες ώστε να κατακτήσουν νέες πολύτιμες γνώσεις για την μόρφωσή τους.
Τα παιδιά ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα χωριστούν σε τμήματα κατά ηλικία σύμφωνα και με το πρόγραμμα που θέλουν να ακολουθήσουν.
Εφέτος για πρώτη φορά θα υπάρξουν προγράμματα και στα αγγλικά, ώστε μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά να αποκτήσουν νέες γνώσεις και σε αυτή την γλώσσα!
Έμπειροι καθηγητές, εκπαιδευτικοί και καλλιτέχνες μαζί με το προσωπικό του Πολιτιστικού Χωριού « Η Σαντορίνη που έφυγε» θα βρίσκονται στη Σαντορίνη για να προσφέρουν ένα μοναδικό, εξαιρετικής ποιότητας και αξίας εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα παιδιά σας καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.
Για την καλύτερη διοργάνωση του προγράμματος,σας παρακαλούμε να δηλώσετε ενδιαφέρον μέχρι τις 31 Μαϊου.