Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

εντυπωσιακή και πλούσια η εκδήλωση για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του κομμωτηρίου plaisir στα Φηρά


Με ένα εντυπωσιακό και πολύ όμορφα οργανωμένο event γιόρτασε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του στα Φηρά, το κομμωτήριο plaisir, το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου. 
Κατά την διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης το κομμωτήριο Plaisir Hairslylist και η Λίτσα Αλεφραγκή, παρουσίασαν casual βραδινά και νυφικά χτενίσματα και collection ρούχων ενώ η βραδιά και έκλεισε με πολλά δώρα και happenings, στα οποία συμμετείχαν και μικρά κορίτσια ντυμένα με όμορφες και χαρούμενες στολές! 

Τα χτενίσματα και το styling των μαλλιών επιμελήθηκε η Λίτσα Αλεφραγκή και οι συνεργάτες της, το μακιγιάζ η Ελευθερία Αλεφραγκή, και τις φωτογραφίες ο Τρύφωνας Τρυφωνόπουλος.
Τα ρούχα ήταν από τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές συλλογές του καταστήματος More and More στον Καρτεράδο, τα νυφικά από τις συλλογές της Λουίζας Καροπούλου στο Μεγαλοχώρι, και τα κοσμήματα της συλλογής της LI-LA-LO από το κοσμηματοπωλείο Camari Gold της Μαρίνας Πετίνη Βασσαλάκη.

Η νέα σελίδα του κομμωτηρίου στην οποία μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τάσεις και τα προιόντα που κυκλοφορούν στην αγορά, βρίσκεται στην διεύθυνση : www.plaisirhairstylist.gr