Δευτέρα, Απριλίου 22, 2013

εισήγηση, για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων ετοιμάζει ο Δήμος Θήρας

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του,

Ο Δήμος Θήρας, με κοινωνική ευαισθησία, εκτιμώντας τις δυσκολίες των εμποροεπαγγελματιών της Σαντορίνης και της Θηρασίας στις οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η Χώρα μας και την συνεισφορά των επαγγελματιών αυτών στην τουριστική κλπ. ανάπτυξη των νησιών μας, προετοιμάζει εισήγηση για την προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ώστε να ληφθεί απόφαση μείωσης του επιβληθέντος τέλους χρήσης για κάθε έκαστο των εμποροεπαγγελματιών που χρησιμοποιούν πεζοδρόμια, οδούς, πλατείες και εν γένει κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας.
Η απόφαση θα ισχύσει την προσεχή τουριστική περίοδο. Το ακριβές ποσοστό μείωσης του τέλους και η χρονική περίοδος, θα αποτελέσουν αποτελέσματα άμεσης συνεργασίας του Α΄ Αντιδημάρχου κυρίου Νίκου Καμπουράκη με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και διαβούλευσης με τον Πρόεδρο του εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας κ. Νίκο Νομικό.