Τετάρτη, Απριλίου 24, 2013

ανακοίνωση της διοίκησης του Κ.Υ. Θήρας σχετικά με τις παροχές του

Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του Κ.Υ. Θήρας κ. Λαμπράκη,

Επιθυμώ να ενημερώσω τους Κατοίκους της Σαντορίνης, της Θηρασιάς αλλά και των νησιών ευθύνης του ΚΥ Θήρας (Σίκινο, Φολέγανδρο και Ανάφη) ότι έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της ΔΕ του ΚΥ Θήρας επετεύχθει η οριστικοποίηση της διαδικασίας προμήθειας με ιατρικό οξυγόνο στο ΚΥ Θήρας μέσω του Νοσοκομείου Σύρου, όπως εξάλλου προβλέπεται.
Παράλληλα εξετάζουμε την δυνατότητα εγκατάστασης στο ΚΥ Θήρας μόνιμης συσκευής παροχής οξυγόνου στους ασθενείς προκειμένου να απαλλαγούν οι πολίτες από το μεγάλο κόστος μεταφοράς των φιαλών οξυγόνου από την Αθήνα στη Σαντορίνη.
Επίσης τις επόμενες ημέρες θα παραλάβουμε από το Νοσοκομείο Σύρου Ασθενοφόρο, το οποίο θα αντικαταστήσει το παρόν ασθενοφόρο του ΕΣΥ, προκειμένου το δεύτερο να επισκευαστεί και να εκσυγχρονιστεί, για να είναι σε θέση να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της Σαντορίνης κατά  την καλοκαιρινή περίοδο σε συνδυασμό με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Διαβεβαιώνουμε τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του Νησιού μας, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δοθούν λύσεις και σε άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΥ Θήρας και τους καλούμε να είναι στο πλευρό του ΚΥ Θήρας με όποιο τρόπο εκείνοι το επιθυμούν.