Τρίτη, Απριλίου 23, 2013

εκδρομές σε ηφαιστειογεννείς περιοχές της γής, μεταξύ των οποίων και η Σαντορίνη!

Μια εξαιρετική ιδέα υλοποιεί η ομάδα που υποστηρίζει την πρόταση http://www.volcanodiscovery.com/  παρέχοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να πραγματοποιούν εκδρομές σε περιοχές της γής που έχουν ή που
-στην περίπτωση της Σαντορίνης- δημιουργήθηκαν από ένα ηφαίστειο!

Στην συγκεκριμένη σελίδα που προτείνει εκδρομές σε ηφαιστειογενείς περιοχές, η Σαντορίνη χαρακτηρίζεται ως “το μαργαριτάρι του Αιγαίου”! ενώ η ταξιδιωτική πρόταση περιλαμβάνει επίσκεψη – ξενάγηση 8 ημερών στο νησί, που προβλέπει περιπάτους – ξεναγήσεις καθώς και μελέτη πολλών περιοχών του νησιού.

Στους ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες προτείνονται πολλές διαφορετικές και ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως περιπατιτικές εκδρομές στην φύση, στους αρχαιολογικούς χώρους του νησιού, στο ηφαίστειο και στις θαλασσιες περιοχές γύρω από αυτό, κι όλα αυτά με την υποστήριξη ξεναγών με γνώσεις στα παραπάνω αντικείμενα.
Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται από τον φυσιολάτρη, φωτογράφο και φιλέλληνα! Tobias Schorr που έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των εξειδικευμένων ξεναγήσεων σε περιοχές αρχαιολογικής και γεωλογικής ιδιαιτερότητας στην Ελλάδα.

Οι επόμενες εκδρομές αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα διαστήματα:
28 Απριλίου - 5 May, 7-14 Σεπτεβρίου και 19-26 Οκτωβρίου του 2013

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα που αφορά τις οργανωμένες εκδρομές στην Σαντορίνη, στην διεύθυνση: http://www.volcanodiscovery.com/greece/santorini/santorini_walking_tour.html