Κυριακή, Μαρτίου 20, 2011

θέλω κι εγω (συγνώμη..) κι εδω! Γιώργο....

Την Σύρο θα επισκεφθεί αυριο Δευτέρα 21 Μαρτίου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του (σσ οι υπουργοί του) θα φθάσουν στο νησί γύρω στις 10 το πρωί. Ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από τον υπουργό Πολιτισμού κ. Γερουλάνο, τον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο, τον υφυπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης και βουλευτή της περιοχής Παναγιώτη Ρήγα, την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου και το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Καρχιμάκη. Στην Ερμούπολη αναμένεται να το υποδεχθούν ο δήμαρχος του νησιού κ. Δεκαβάλλας μαζί με δημοτικούς συμβούλους καθώς και ο Περιφεριάρχης κ. Μαχαιρίδης και ο αντιπεριφερειάρχης για τις Κυκλάδες κ. Πουσσαίος. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης του πρωθυπουργού (σ.σ. και των υπουργών του) για την πορεία εφαρμογής του Αυτοδιοικητικού Καλλικράτη.

we the pioneers...
Η είδηση επιβεβαιώθηκε σε συνέντευξη (18.3) του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Φώτη Χατζηδιάκου ο οποίος σχετικά με το αιτιολογικό της επίσκεψης που είναι η εφαρμογή του Καλλικράτη, ανέφερε οτι,
"Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό αλλά και τιμητικό για μας το γεγονός ότι αυτή η προσπάθεια ξεκινά από την δική μας περιφέρεια"