Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2011

Βρούτσης για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Σύρο

Στην ανακοίνωση του σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Σύρο ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Βρούτσης σημειώνει μεταξύ άλλων οτι,

«Μπορεί η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων να αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός, όμως αυτό που έμεινε μετά την αποχώρησή του ήταν η απροθυμία της κυβέρνησης να δώσει λύσεις στα φλέγοντα προβλήματα του νησιού, καθώς και τα πρωτόγνωρα σε ένταση και έκταση θλιβερά γεγονότα.
Η αδικαιολόγητη και πρωτοφανής μάλιστα παρουσία 11 υπουργών - υφυπουργών της κυβέρνησης που συνόδευαν τον Πρωθυπουργό, αν μήτι άλλο σηματοδοτούσε την πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας να δοθούν λύσεις.Δυστυχώς, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, «άνθρακας ο θησαυρός»!
Μετακινήθηκε η μισή σχεδόν κυβέρνηση στη Σύρο, για λόγους καθαρά επικοινωνιακούς, αφού ο Πρωθυπουργός επί της ουσίας προσπάθησε να «μηδενίσει το κοντέρ» στις ανεκπλήρωτες μέχρι σήμερα υποσχέσεις και εξαγγελίες του.
Δεν γνωρίζει άραγε ο Πρωθυπουργός, ότι οι πολιτικοί τακτικισμοί και οι ανέξοδες λευκές επιταγές, δεν πείθουν πια κανέναν;
Αντίθετα, διεγείρουν το κοινό αίσθημα, εξοργίζουν και προκαλούν κοινωνικές εντάσεις.