Τετάρτη, Μαρτίου 23, 2011

"οικολογικός άνεμος" για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Σύρο

Σε ανακοίνωσή του ο Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδιασμό "Οικολογικός Άνεμος" Νίκος Χρυσόγελος, σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Σύρο αναφέρει οτι,

«Ο χειρότερος τρόπος για να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση τη δίκαιη οργή των νέων ανθρώπων για τις ευθύνες του πολιτικού συστήματος και των κομμάτων εξουσίας που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και το μέλλον των παιδιών σε μεγάλη αβεβαιότητα είναι να τους πνίγει στα δακρυγόνα.
Η κυβέρνηση όχι μόνο εφαρμόζει μια οικονομικά αποτυχημένη, δημοσιονομικά αναποτελεσματική, κοινωνικά άδικη και περιβαλλοντικά καταστροφική πολιτική αλλά και χρησιμοποιεί όλο και πιο συχνά και χωρίς περίσκεψη τα ΜΑΤ και επιτίθεται με επικίνδυνα χημικά όχι μόνο σε όσους συμμετέχουν σε μια διαδήλωση, δικαίωμα συνταγματικά κατοχυρωμένο, αλλά και σε περαστικούς, περίοικους και καταστηματάρχες, όπως έγινεστην Ερμούπολη.
Δεν έχει σημασία τι λέει αλλά τι κάνει ο πρωθυπουργός, εξάλλου άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει σήμερα. Βιώσιμο μέλλον των παιδιών μας δεν διασφαλίζουν τα εύκολα λόγια αλλά οι πράξεις, και αυτό που βίωσε η Ερμούπολη είναι μια εικόνα χημικού πολέμου. Μεταρρύθμιση χωρίς τους …ενδιαφερόμενους και με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και βίας δεν γίνεται!