Τρίτη, Δεκεμβρίου 28, 2010

Α.Σ. Λέοντες tae kwon do - επιτυχίες

Με Δελτίο Τύπου ο πρόεδρος του Συλλόγου Α.Σ. Σαντορίνης "Λέοντες" κ. Ευάγγελος Φουστέρης προκειμένου να ευχαριστήσει δημόσια όσους συνέβαλαν στις πρόσφατες επιτυχίες των αθλητών του Συλλόγου μας ενημερώνει οτι,

Ο μήνας Δεκέμβριος θα μείνει χαραγμένος για πάντα στην μνήμη του προπονητή μας κ. Ζαρκάδα Ιωάννη αφού το έργο του και η προσπάθεια που κάνει τόσα χρόνια με τα παιδιά μας επιβραβεύθηκε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων 17-18-19.12.2010 στο κλειστό γυμναστήριο "Νίκης" στο Αιγάλεο 2 αθλήτριές μας πήραν χρυσό μετάλλιο και είναι πρωταθλήτριες Ελλάδας.
Πρόκειται για τις : Φουστέρη Χριστίνα Άννα και Αλεφραγκή Νικολέτα.
Τα μετάλλιο δεν είναι μονον αυτά μιας και υπάρχουν και οι εξής αθλητές - αθλήτριες που διακρίθηκαν: Φουστέρη Μελίνα - Αργυρό Μετάλλιο, Θυμιούδης Παράσχος - Χάλκινο Μετάλλιο, Φουστέρης Φώτης - θέση στην οκτάδα.
Αξιόλογη συμμετοχή είχαν οι : Δανέζη Δάφνη, Λιλιε Ελευθερία, Αδάμ Θεόδωρος, Σταικόπουλος Πέτρος, Πιτσικάλης Μιχάλης, Ξαγοράρης Παντελής, Ρούσσος Χρήστος.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φουστέρης ευχεται στον προπονητή κ. Ζαρκάδα ακόμη περισσότερες επιτυχίες και στους γονείς των παιδιών υπομονή και επιμονή.