Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2010

O Bruno και η Panda

 Η Ένωση Ζωοφίλων Θήρας μας ενημερώνει οτι,
O Bruno και η Panda βρέθηκαν σε έναν κάδο απορριμμάτων λίγες μέρες αφότου γεννήθηκαν.... Μεγάλωσαν με μπιμπερό και τώρα πια τρώνε μόνα τους. 'Εχουν μάθει να κάνουν την τουαλέτα τους σε εφημερίδα και έχουν προσαρμοστεί στην ανθρώπινη παρέα καθώς δεν γνώρισαν τη μαμά τους... Ζητούν από μια οικογένεια που θα τα αγαπήσει και θα τους προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία!
 Για πληροφορίες 6974321784.



Για τον Bruno και την Panda αξίζει να σημειώσουμε οτι βρέθηκαν μεν στην Σαντορίνη, πλήν όμως ... ταξίδεψαν στην Αθήνα, συντροφεύοντας την κυρία που τα βρήκε και τα φρόντισε προκειμένουν να μην βρεθούν (απο τόσο νωρίς;) στο καταφύγιο των αδέσποτών στον Καρτεράδο, όπου ήδη φιλοξενούνται 50 ενήλικα σκυλιά και 13 κουτάβια, όλα προς υιοθεσία.
Για τον Bruno και την Panda που βρίσκονται στην Αθήνα γίνονται προσπάθειες να υιοθετηθούν εκεί, σε διαφορετική περίπτωση,
θα επιστρέψουν στον τόπο της καταγωγής τους.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή πρόκειται για πανέμορφα και ευγενέστατα κουτάβια, όποιος ενδιαφέρεται ή γνωρίζει κάποιον που να ενδιαφέρεται, μπορεί να επικοινωνήσει με το παραπάνω τηλέφωνο.