Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2010

επιτυχίες για τους αθλητές tae kwon do του Πανιωνίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων στο άθλημα του Tae Kwon Do στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεο το τριήμερο 17-18-19 Δεκεμβρίου, για τους συμμετέχοντες αθλητές του τμήματος Tae Kwon Do της ομάδας του "Πανιωνίου" με προπονήτρια την κ. Τσουκνίδου.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι η συμμετοχή των αθλητών του Πανιωνίου Αθλητικού Συλλόγου ήταν μεγάλη, μιας και στην αποστολή συμμετείχαν 6 αθλητές η απόδοση των οποίων κρίθηκε πολύ καλή απο τους αθλητικούς παράγοντες (προπονητές, διαιτητές αλλά και κοινό) που τους παρακολούθησαν. Οφείλουμε δε να αναφέρουμε οτι όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν προπονούνται για την συμμετοχή τους σε Πανελλήνιους αγώνες εναν μόλις χρόνο, διάτημα πολύ μικρό σε σύγκριση με τους πολύ καλούς αγώνες που έδωσαν όλοι.


Με μια πολύ σημαντική διάκριση επέστρεψε απο τους αγώνες η αθλήτρια Κυριακή Κατσίπη που διαγωνίστηκε και κατέλαβε την 3η θέση  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία των 37-41 κιλών και το Χάλκινο Μετάλλιο.







Πολύ καλές αγωνιστηκές επιδόσεις σημείωσαν οι αθλητές, Γιώργος Καραμολέγκος που διαγωνίστηκε στην κατηγορία εως 33 κιλά, Δρόσου Ζωή που διαγωνίστηκε στην κατηγορία των 41-44 κιλά, Φωκάς Κωσταντίνος στην κατηγορία 41-45 κιλά, Φωκάς Δημήτρης στην κατηγορία 45-49 κιλα και ο Γιώργος Ζωχιός στην κατηγορία 45-49 κιλά.