Κυριακή, Δεκεμβρίου 26, 2010

αποψη περί Περιφέρειας

Μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη σχετικά με τους .. εκ Ρόδου ορμώμενους διαφωνούντες Περιφερειακούς συμβούλους της πλειοψηφίας (της ομάδας Μαχαιρίδη) σχετικά με την έδρα της Περιφέρειας, τον (νέο) Οργανισμό Λειουργείας της καθώς και την επιλογή η τελετή της ορκομωσίας να γίνει στην Σύρο, διάβασα στην σελίδα http://syrianospolitis.blogspot.com/
Στην πολύ καλή αυτή σελίδα, και σε κείμενο υπο τον τίτλο "Θα μας κάνουν τη μεγάλη τιμή... " διάβασα πως: (σ.σ. αξίζει να αναφέρουμε οτι τελικώς οι διαφωνούντες παρέστησαν)

Θα μας κάνουν τη μεγάλη τιμή...
Μας έκαναν τελικά τη χάρη οι Ροδίτες του Μαχαιρίδη και του Κόκκινου και μπήκαν στο πλοίο για να έρθουν στην Σύρο, προκειμένου να παραστούν στην αυριανή τελετή ορκωμοσίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης στις 11 το πρωί.
Τους υποσχέθηκε ο περιφερειάρχης ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα ικανοποιήσει τα αιτήματα που έχουν θέσει για τον Οργανισμό λειτουργία της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και πείσθηκαν να παραβρεθούν στη σημερινή (σ.σ.Τετάρτη 22/12 ) ορκωμοσία. Οπότε, θα μας κάνουν τη μεγάλη τιμή να έρθουν μέχρι την «αγαπημένη» τους Σύρο, την έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και να κάνουν το αυτονόητο. Αυτό για το οποίο τους επέλεξαν οι πολίτες.
Όσο για τον κ. Μαχαιρίδη, συνεχίζει ακάθεκτος τη διγλωσσία του.
Ο syrianospolitis, από την πρώτη στιγμή έχει τονίσει ότι θα υπάρξουν σοβαρότατα προβλήματα στις σχέσεις Κυκλάδων και Δωδεκανήσων μέσα από την περιφερειακή αυτοδιοίκηση. Δυστυχώς επιβεβαιωνόμαστε απόλυτα. Κι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα… Έχει πολύ ψωμί η υπόθεση.