Τρίτη, Δεκεμβρίου 28, 2010

ρεβεγιόν στην Πλατεία των Φηρών

Σε ρεβεγιόν στην κεντρική Πλατεία των Φηρών για την υποδοχή του νέου χρόνου καλούνται οι κάτοικοι του νησιού σε μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους.
Σύμφωνα με την πρόσκληση,

θα είμαστε όλοι εκεί μια μεγάλη οικογένεια για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την αλλαγή του χρόνου. 3-2-1 καλή χρονιά!
Πλατεία Φηρών, ώρα 22:00. Είσοδος ελευθερη.
Δώρα, μουσική, χορός, κρασί και πολλές ακόμη εκπλήξεις.

Η Σαντορίνη το όμορφο νησί μας, δίνει δυνατό παρών σε όλη την Ελλάδα και σας προσκαλεί στα μέσα του χειμώνα, με μία Εκδήλωση γεμάτη χρώμα, Μουσικά ακούσματα από την Παράδοσή μας, Νέες Μουσικές επιτυχίες, Δώρα, Γευστικές προκλήσεις και πολλές ακόμη Εκπλήξεις, που θα μετατρέψουν την αλλαγή του χρόνου σε ένα ξέφρενο Γλέντι… μέχρι το πρωΐ !!!

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ…ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !!!
Η Πρωτοχρονιάτικη Οικογενειακή μας Συνάντηση φέτος θα γίνει στην Πλατεία Φηρών την Παρασκευή στις 31 Δεκεμβρίου 2010 στις 10 το βράδυ.
Το Σαντορινιό Γλέντι, γνωστό για τη Διασκέδαση, το Χορό, τη Μουσική, τα Εδέσματα, το Κρασί και τους …Κρότους του, θα πάρει σάρκα και οστά την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2011 στην Πλατεία των Φηρών, για να δείξει ακόμη μία φορά ότι εμείς εδώ στη Σαντορίνη, υπό όποιες συνθήκες…οικονομικές, πολιτικές, καιρικές, είμαστε μία μεγάλη Οικογένεια, έχουμε τη Ψυχή και τη Διάθεση, βρίσκουμε πάντα τον τρόπο και ξέρουμε ακόμη να Γλεντάμε !!!

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΙΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΥ
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ 2011
3-2-1…ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!