Πέμπτη, Δεκεμβρίου 30, 2010

Δ.Σ. Συλλόγου Μεγαλοχωριανών Αθήνας - ευχές για μερακλήδικη χρονιά..!

Ευλογημένη και Μερακλίδικη Χρονια
μας ευχεται στο μήνυμά του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μεγαλοχωριτών της Αθήνας, ενω με την ίδια ανακοίνωση καλεί τα μέλη του στην "Γενική Συνέλευση του Συλλόγου",
η οποία θα γίνει στο Ίδρυμα της Αγίας Σκέπης ( Δημοσθένους και Κορίνθου ) στον Κολωνό την Κυριακή 30 Ιανουαρίου.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα γίνει την ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011. Μετά τη Θεία Λειτουργία στο Ναό του Ιδρύματος θα ακολουθήσει προσφορά εδεσμάτων από τις Κυρίες του Συλλόγου και θα ακολουθήσει η κοπή της Βασιλόπιτας.

Θα γίνει ο απολογισμός των πεπραγμένων από την Πρόεδρο του Συλλόγου Λούλα Συρίγου και ο οικονομικός Απολογισμός από την Ταμία Θεώνη Σαλιβέρου, ενώ θα ακολουθήσουν εκλογές για την Ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 11.00 και θα τελειώσει στις 14.00.
Όσοι θέλουν να προσφερουν τις υπηρεσίες τους στο Συλλογο σαν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου να το δηλώσουν στα τηλέφωνα: 210-9818993, 210-2626531, 210 -8543203 μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2011.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μεγαλοχωριτών εύχονται στους απανταχου Μεγαλοχωρίτες και στους Φίλους του Συλλόγου Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2011.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο, η Πρόεδρος Λούλα Συρίγου, ο Γενικός Γραμματέας Ιωσήφ Πέρρος.
Παρακαλώ όσοι το επιθυμουν ας στείλουν ένα κενό ηλεκτρονικό μήνυμα στο
sillogos.megalox.thiras@gmail.com.  ώστε να λαμβάνουν από εκεί τις ενημερώσεις του Συλλόγου.