Πέμπτη, Ιουλίου 14, 2011

SANTORINI SUNSET FESTIVAL - the beggining ..

Ο Δήμος Θήρας και το Kisiris Events σας καλωσορίζουν στη σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο "SANTORINI SUNSET FESTIVAL".

Πρόκειται για μια ιδέα που έχει σκοπό να φέρει τους επισκέπτες του νησιού σε επαφή με την τέχνη με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Στόχος είναι το μεγαλείο της φύσης να πλαισιωθεί με δρώμενα τέχνης που αναδεικνύουν την ομορφιά του νησιού μας.
Για τον Ιούλιο του 2011 προγραμματίσαμε να παρουσιάσουμε μια σειρά συναυλιών με βασικό άξονα το πέρασμα από την Κλασσική στην Ελληνική λόγια μουσική.
Ένα ταξίδι από τις άριες του Μozart και του Puccini στις αγαπημένες μελωδίες του Κώστα Γιαννίδη ,του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

Οι συναυλίες θα λάβουν χώρα στις παρακάτω τοποθεσίες :
Δευτέρα 18 Ιούλιου 2011, στο Καστέλι Πύργου.
Τρίτη 19 Ιουλίου 2011, στην πλατεία Αγίου Γερασίμου στο Φηροστεφάνι.
Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011, στην πλατεία της Παναγίας της Πλατσανής στην Οία.

Η ώρα έναρξης είναι 8.00 μ.μ. και η προσέλευση ελεύθερη.
Συμμετέχουν: Ελπινίκη Ζερβού (Σοπράνο), Ζαφείρης Κουτελιέρης (Βαρύτονος), Ασημακοπούλου Μυρτώ (Πιάνο), Φιλική συμμετοχή: Αλέξανδρος Βελώνιας (Κρουστά)

Πολύτιμη είναι η προσφορά των επιχειρήσεων του νησιού, που χωρίς τη δική τους συνεισφορά αυτή η ιδέα δε θα μπορούσε να είναι υλοποιήσιμη.
Ελπίζουμε το SANTORINI SUNSET FESTIVAL να γίνει ένας θεσμός που θα αναδεικνύει την τέχνη σε σχέση με το φυσικό μας τοπίο και θα προάγει τον πολιτισμό μας με αποδέκτη τον πολίτη και τον επισκέπτη.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα, δίνοντας με την παρουσία σας το έναυσμα και την ώθηση για περαιτέρω πολιτιστικές εκδηλώσεις υψηλού ποιοτικού χαρακτήρα.