Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

σχετικά με την ..."Ταχυδρομική Εξυπηρέτηση Θηρασίας" ή no news, good news...

Επιστολή στους βουλευτές (α, μπα, περνάνε κι απο κεί τα αιτήματα για την στελέχωση των ταχυδρομικών γραφείων...,"βίσμα" που το χρειάζεται τελικά κανείς σε αυτην την χώρα.. ) της περιοχής έστειλε ο Δήμος της Σαντορίνης με την οποία τους ζητά την μέριμνα για την ταχυδρομική εξυπηρέτηση της Θηρασιάς.
Σύμφωνα με την επιστολή,

Παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές επικοινωνίες και τα έγγραφα του Δήμου Θήρας και του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Πουσσαίου το πρόβλημα της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης της Θηρασίας δεν έχει επιλυθεί.
Το έργο της ταχυδρομικής εξυπηρέτησης του νησιού υλοποιούσε μέχρι πρόσφατα η Κοινωφελής Επιχείρηση της Οίας, η οποία κατόπιν κατάργησής της δε δύναται να συνεχίσει την εξυπηρέτηση. Προκειμένου για την επίλυση του προβλήματος προτάθηκε στα Ε.Λ.Τ.Α. η χωρίς αντάλλαγμα παραχώρηση χώρου και εκτέλεση του ταχυδρομικού έργου διά του Αντιδημάρχου κ. Βαρβαρήγου, με αναπληρωτή αυτού τον κ. Συρίγο Νεκτάριο, υπάλληλο του Κ.Ε.Π. Θηρασίας. Δυστυχώς έως και σήμερα τα Ε.Λ.Τ.Α. δεν έχουν ενεργήσει για την εξεύρεση λύσης για την καθημερινή εξυπηρέτηση της Θηρασίας.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την υπεράσπιση και διευκόλυνση των κατοίκων του νησιού της άγονης γραμμής, της Θηρασίας, οι οποίο σήμερα αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Σαντορίνη για την εξυπηρέτησή τους.

Μετά κι απο αυτην την ανακοίνωση, ετσι μου έρχεται να .. απολύσω τον εαυτό μου! Κι όμως, κάποιος πρέπει να πηγαίνει τα γράματα και σε αυτην την έρμη την Θηρασιά. ..
Τι κι αν κάνει εκεί τις διακοπές της η Angelina Jolie και τα παιδιά της (αυτοί προφανώς θα εξυπηρετούνται με μέιλ..) τα υπόλοιπα πρέπει με κάποιον τρόπο να λαμβάνουν τα γράμματά τους. ..(!)