Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

Morin Mars, her wish came true ..

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου έφτασε στην Σαντορίνη η 16χρονη Μορίν Μάρς από την Αμερική η οποία όντας ασθενής είχε εκφράσει την επιθυμία στην οργάνωση "make a wish" να επισκεφθεί την Σαντορίνη. "Αίτημα" στο οποίο στάθηκε τυχερή μιας και η οργάνωση σε συνεργασία με τον Δήμο της Σαντορίνης έκαναν το όνειρό της πραγματικότητα. Έτσι, την Κυριακή 10 Ιουλίου ο Δήμος του νησιού παραχώρησε δεξίωση προς τιμήν της στο χώρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, όπου της ανακοινώθηκε η ανακήρυξή της σε Επίτιμη Δημότη Θήρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, η επίσκεψη της Μορίν Μάρς είναι μία επιπλέον ευκαιρία προβολής της Σαντορίνης και της ελληνικής φιλοξενίας, καθώς πλάνα της επίσκεψης αναμένεται να αναμεταδώσουν απο αμερικανικά και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα.
Το στιγμιότυπο ανήκει στην εκδήλωση που διοργανώθηκε προς τιμήν της απο την δημοτική αρχή. Στα όσα ανέφερε σε δηλώσεις της σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ήθελε να έρθει στην Σαντορίνη έχοντας επηρεαστεί απο την ταινία "Mama mia".
Εμείς της ευχόμαστε να απολαύσει το όνειρό της, (δεν είναι και μικρό πράγμα να το ζει κανείς..) να νιώσει αυτές τις ημέρες "dancing queen" και .. προσοχή στους έλληνες αλιείς, οχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί η απόσταση Virginia - Thira, είναι μεγάλη....