Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

επανεκίνηση για την ΝΔ - local level

Ευτυχώς, η ΝΔ βρίσκεται σε καλό δρόμο (κι αν υπάρχουν ακόμη κόμματα στην ελλάδα, μπορεί, κάποια στιγμή να κυβερνήσει κιόλας...) μετά και την απόφαση του προέδρου της να μην κάνει shut down αλλά restart στο "λειτουργικό" του κόμματός του. Και μην το γελάτε καθόλου, πολλά πράματα στην ζωή είναι ενα κουμπί.. απόσταση..


Μετά λοιπόν κι απο την ανακοίνωση του Αντώνη Σαμαρά που λίγοι την πήραν χαμπάρι (κι ακόμη λιγότεροι μέσα στο κόμμα...) τα κομματικά στελέχη της περιοχής μας έπιασαν δουλειά.
Έτσι λοιπόν με ανακοίνωσή του ο "συντονιστής προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Αιγαίο" καθηγητής Πανεπιστημίου Μάνος Κόνσολας, μας λέει οτι κήρυξε την έναρξη της πρώτης φάσης της διαδικασίας κατάρτισης του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, υπευθυνος για το οποίο είναι ο κ. Παπαμανώλης (πρόκειται για συνωνυμία με τον κυβερνητικό βουλευτή).
Παράλληλα μας λένε οτι η διαβούλευση για την κατάρτιση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο και τις Κυκλάδες, ξεκίνησε απο το Επιμελητήριο Κυκλάδων. (σ.σ. όπως Πασοκ at the good old days...)

Συμπληρωματικό.
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των μελών των επιτροπών κατάρτισης προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις Κυκλάδες ανά περιφερειακή ενότητα.
Στην Περιφερειακή ενότητα Θήρας ορίστηκαν οι : Χάλαρης Πέτρος, Πελεκάνος Γιώργος και Αρτέμης Νικόλαος.
Καθήκοντα συντονιστή προγράμματος νοτίων Κυκλάδων αναλαμβάνει ο Πελέκης Ηλίας, πρόεδρος Τοπικής Επιτροπής Θήρας.
Τονίζεται ότι η διαδικασία κατάρτισης προγράμματος είναι μία «ανοικτή» διαδικασία όπου λόγο και άποψη έχουν όχι μόνο οι τοπικές κομματικές οργανώσεις αλλά και οι κοινωνικοί φορείς, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και κάθε ενεργός πολίτης των νησιών μας.

Σχόλιο. Του πήρε πολύ καιρό του κ. Σαμαρά να ξεπατηκώσει τα βήματα -και τα σχέδια...!- του κ. Γιώργου στην προσπάθειά του να τον διαδεχτεί στην εξουσία; Οτι έκανε πάντως το πασόκ ως αντιπολίτευση, βλέπουμε να το κάνει σήμερα η ΝΔ... (good luck..)

Λεζάντα : είναι αυτό που λέμε "κόμμα με προοπτική.." ή, στο βάθος, πρόεδρος...