Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2011

Κόκκινος - ιδιοκτήτες ταξί, ή, η φανέλα με το Νο9..

Ο κ. Κόκκινος πάντως τους αναφέρει ως "ταξιτζήδες" (στην γλώσσα του λαού δηλαδή..) και σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως,

Μέρα με τη μέρα το κυβερνών κόμμα αποκαλύπτει το πραγματικό του πρόσωπο. Η «φιλολαϊκή μάσκα» έπεσε ανεπιστρεπτί. Κάθε μέρα δοκιμάζεται η κοινωνική συνοχή και νέα δυσβάσταχτα, αντιλαϊκά μέτρα εφαρμόζονται από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Οι ανακολουθίες, τα ψέματα και οι «ακάλυπτες πολιτικές επιταγές» διαδέχονται το ένα το άλλο. Τελευταία θύματα αυτής της ανάλγητης πολιτικής οι ταξιτζήδες.
Άλλα διαβεβαίωνε ο κ. Ρέππας άλλα κάνει ο κ. Ραγκούσης. Χωρίς διάλογο, χωρίς να υπολογίσει τις κοινωνικές συνέπειες, χωρίς να λάβει υπόψη ιδιαιτερότητες όπως αυτές της νησιωτικότητας, της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και της τουριστικής περιόδου που διανύουμε, βάλλει κατά ενός ακόμη κλάδου που τα περισσότερα στελέχη του είναι καταχρεωμένα από δάνεια και αγωνίζονται νυχθημερόν για το μεροκάματο του πόνου (κάπου το χω ξανακούσει αυτό.. θυμήθηκα! το χω αφιερώσει παλαιότερα στον κ. Πιπεργιά!)
Το ΠΑΣΟΚ κάνει τους φτωχούς φτωχότερους και ισοπεδώνει τα πάντα. Η οργή των ταξιτζήδων όπως εκφράστηκε σ’ όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στα νησιά μας ας ληφθεί υπόψη από την κυβέρνηση της οπισθοδρόμησης και της παρακμής.
"Αν δεν αλλάξουν πολιτική δεν θα βρίσκουν τόπο να κρυφτούν!" λέει στην ανακοίνωσή του ο κ. Κόκκινος, κι εγω θα συμπλήρωνα, ούτε ταξί να φύγουν... (!)

Ο κ. Κόκκινος, μας ενημερώνει παράλληλα οτι περιόδευσε στα νησιά Κω, Κάλυμνο, Ψέριμο και Τέλενδο στις 3 και 4 Ιουλίου συνοδευόμενος από Περιφερειακούς Συμβούλους και είχε συναντήσεις με τους Δημάρχους Κω και Καλύμνου, με αυτοδιοικητικά στελέχη, εκπροσώπους φορέων και πολίτες των νησιών, ενω στις συνεντεύξεις που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ πήγαινε μαζί με την φανέλα του. Οχι ακριβώς την δική του, αλλά της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου του 2004 την οποία εσχάτως δεν αποχωρίζεται ποτέ (κάποιοι λένε οτι κοιμάται κιόλας μαζί της..) και την οποία αναρτούσε στα στούντιο των σταθμών που επισκεπτόταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική, μιας και η φανέλα αποτελεί σύμβολο ενότητας, αγωνιστικότητας και υπερηφάνειας (πότε με το καλό θα δούμε και στην Σαντορίνη την φανέλα;...)
Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγο φανέλα-φετίχ του κ. Κόκκινου, αφού κυκλοφορήσει σε όλα τα νησιά του Ν. Αιγαίου, θα βγεί σε δημοπρασία απο τον οίκο "Χρίστος" με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων υπέρ του ταμείου για την "σωτηρία της Ελλάδος". (τώρα, το τι θα πιάσει, δεν το ξέρουμε...)
Στις συνεντεύξεις του αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας στο νησί του Ιπποκράτη (η Κώς είναι βρε αστοιχείωτοι..!), στο ΚΥ της Αντιμάχειας που οι κυβερνώντες δεν το στελεχώνουν, στα υποστελεχωμένα Νοσοκομείο της Κω, της Καλύμνου και το Αγροτικό Ιατρείο της Ψερίμου καθώς και άλλων νησιών..