Παρασκευή, Ιουλίου 15, 2011

δημοτικό συμβούλιο - θέματα

Την Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 19.00 η επόμενη συνεδρίση του δημοτικού συμβουλίου Σαντορίνης, μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν.3979/2011 ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.), ΜΕ ΘΕΜΑ : « ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011.
ΕΠΑΝΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΘΗΡΑΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #10.000# €.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΜΥΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΝΤΕΡΑ ΝΗΣΟΥ ΘΗΡΑΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #4.640# €- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ-ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΟΥ.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΩΝ ΑΠΟ ΛΙΘΟΔΟΜΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΟΙΑΣ », ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #3.011,00# €.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #11.779,00# €.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΦΗΡΩΝ », ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #22.000,00# €.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : «ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ PARΚING ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΦΗΡΩΝ », ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #3.051,00# €- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.
ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : « ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ PARΚING ΠΕΡΙΣΣΑΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #23.188,75 # €- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ : « ΔΙΑΣΤΡΩΣΗ PARΚING ΦΗΡΩΝ & ΜΕΣΣΑΡΙΑΣ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ #23.188,98 # €- ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, KANONIΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ ΠΕΡΙΣΣΑΣ ΘΗΡΑΣ, «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΞΕΝΩΝΑ ΕΞΩ ΓΩΝΙΑΣ».
ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΑΗΗΕ).
ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΑΦΑΛΑΤΩΣΗΣ

Μπορεί και να γίνει του ..."Σύριζα" (και να δείς ποιός το 'πε...) στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με την έκφραση διαφορετικών απόψεων για το "κυκλοφοριακό των Φηρών".


Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε με την λήξη της συνεδρίασης οι υπερισχύοντες να έχουν καταφέρει να πείσουν τους διαφωνούντες, ώστε να αποφευχθεί η μεταξύ τους διάσπαση και η δημιουργία νέου κόμματος. (!)
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης είναι πολύ πιθανό να συζητηθούν πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες. Όπως για παράδειγμα η μερική εφαρμογή των μέτρων. Αναλόγως με το τι εξυπηρετεί. Μονά - ζυγά, μέρα νύχτα, θα περνάνε μονον τα αυτοκίνητα που έχουν τουλάχιστο 3 επιβάτες, Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή / Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και τα Σαββατοκύριακα τα ..ποδήλατα, μόνο οι έλληνες και οχι οι αλλοδαποί (sic!) κ.ο.κ.
Στην Αθήνα δηλαδή που έχουνε το "μονά - ζυγά" (ένα, δύο, χί, στά διπλά παίξ'το άσσο...) χαζοί είναι;