Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015

αναφορές των βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ με θέματα α) το αίτημα για την άμεση αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαντορίνης – Κρήτης, β) την εκτός εμβέλειας ψηφιακού σήματος Κίμωλο, και γ) το κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου και μουσείου της Δήλου

Σύμφωνα με τα ερωτήματα των κυρίων Συρμαλένιου, Μανιού και Συρίγου προς τους αρμόδιους υπουργούς, με θέματα :  Άμεση αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαντορίνης – Κρήτης, Κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου και μουσείου της Δήλου και  Άμεση αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σαντορίνης – Κρήτης, αναφέρονται τα εξής :

Σχετικά με το ερώτημα που αφορά την ακτοπλοική σύνδεση της Σαντορίνης με την Κρήτη,
Οι Βουλευτές Κυκλάδων Νικόλαος Μανιός, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτουν αναφορά το έγγραφο του Δήμου Θήρας της 04.03.2015 με αρ. πρωτ. 111 σχετικά με την τακτική σύνδεση της Σαντορίνης με την Κρήτη καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς τη χειμερινή περίοδο υπάρχει μόνο ένα δρομολόγιο εβδομαδιαίως.

Το ανάλογο αίτημα του Δήμου Θήρας προς τον Υπ. Ναυτιλίας μπορείτε να το δείτε εδώ :


Σχετικά με το ερώτημα «Κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου και μουσείου της Δήλου», οι Βουλευτές Κυκλάδων Νικόλαος Μανιός, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτουν αναφορά το έγγραφο του Δήμου Μυκόνου της 10.03.2015 με αρ. πρωτ.1737 προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου και μουσείου της Δήλου στις 31/03/2015.

Το ανάλογο αίτημα του Δήμου Μυκόνου μπορείτε να το δείτε εδώ :

Σχετικά με το θέμα της Κιμώλου
Οι Βουλευτές Κυκλάδων Νικόλαος Μανιός, Αντώνιος Συρίγος και Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτουν αναφορά το έγγραφο του Δήμου Κιμώλου της 06.03.2015 με αρ. πρωτ. 318 προς την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων σύμφωνα με το οποίο:

"Παρ' όλο που στις 6 Φεβρουαρίου 2015 η ψηφιακή μετάβαση "ολοκληρώθηκε", εν τούτοις απ' ότι διαβάζουμε πολλά μέρη της Ελλάδας δεν έχουν την "τύχη" να βλέπουν τον "υπέροχο" ψηφιακό κόσμο. Στον μακρύ αυτό κατάλογο, συμπεριλαμβάνεται και το χωριό της Κιμώλου". Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας, καθώς και για την άμεση σχετική ενημέρωσή μας.