Τετάρτη, Μαρτίου 18, 2015

μεγάλη επιτυχία του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας – 4 μέλη του στην Ε.Σ.Ε.Ε.

Ως τουλάχιστο μεγάλη επιτυχία μπορεί να θεωρηθεί η εκλογή 4 μελών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Ε.Σ.Ε.Ε. (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15.3.2015 στο Εμποροεπαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της ΕΣΕΕ.

Οι εκλέκτορες των μελών του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας είναι μέλη της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, όμορων Νομών και των νησιών του Αιγαίου.

Με την εκλογή 4 μελών του Συλλόγου της Σαντορίνης η για πρώτη φορά τόσο μεγάλη εκπροσώπηση, θα συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο και τους επαγγελματίες του νησιού.

Τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας που εξελέγησαν είναι οι :  Νομικός Νικόλαος 3ος με 72 σταυρούς, Σιγάλας Αβέρκιος, 10ος, με 66 σταυρούς, Συνολάκης Γεώργιος, 21ος, με 62 σταυρούς, Λιγνός Δημήτριος, 24ος, με 56 σταυρούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός καθώς και για τις εκλογές μπορείτε να δείτε στις σελίδες : www.santorinishops.gr και www.esee.gr 
Παράλληλα, μια από τις σημαντικές προτάσεις της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίους & Επιχειρηματικότητας που παρουσιάστηκε τις τελευταίες ώρες αφορά την ύπαρξη

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας έχοντας πλήρη αντίληψη της εξαιρετικά κρίσιμης περιόδου που διανύει η χώρα μας και θέτοντας ως πρώτιστη προτεραιότητα τη βιωσιμότητα της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, θεωρεί ως επιτακτική ανάγκη την προώθηση σύγχρονων χρηματοδοτικών εργαλείων όπως είναι οι Εγγυήσεις και τα Μικρο-δάνεια μέσω μιας Αναπτυξιακής Τράπεζας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που θα λειτουργεί γι’ αυτό το σκοπό.

Περισσότερα για την πρόταση, για τις ομοσπονδίες της ΕΣΕΕ καθώς και για τις πρόσφατες εκλογές μπορείτε να διαβάσετε εδώ :  http://www.esee.gr/