Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

Ολυμπιακός – Α.Ο. Θήρας η τελευταία (22η) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 στο βόλει γυναικών (22.3 15.00) που θα κρίνει την 4άδα του final four την είσοδο στην οποία διεκδικεί ο Α.Ο. Θήρας

Στην έδρα του θα αντιμετωπίσει τον βαθμολογικά πρώτο –μαζί με τον Παναθηναικό- Ολυμπιακό ο Α.Ο. Θήρας στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος της Α1 στο βόλει γυναικών.

Ο αγώνας αναμένεται να δυσκολέψει τον Α.Ο. Θήρας ο οποίος κυνηγά βαθμούς στο πολύ πιθανό ενδεχόμενο να βρεθεί τελικά στην πρώτη τετράδα της Α1, ανάλογα και με το πώς θα διαμορφωθεί το αποτέλεσμα του αγώνα της βαθμολογικά τέταρτης ΑΕΚ με τον Πανναξιακό.

Με την ολοκλήρωση της 21ης αγωνιστικής ο Α.Ο. Θήρας βρίσκεται στην 5η θέση με 37 βαθμούς και έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ με την οποία έχουν ίσο αριθμό σε νίκες (12) και ήττες (7) στο φετινό πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες που αγωνίζονται για την 4η θέση, έχουν να αντιμετωπίσουν βαθμολογικά καλύτερους αντιπάλους στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος.


Σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση του www.volleynews.gr (18.3) 


Ντέρμπι τετράδας σε Νάξο και Ρέντη

Με τα ντέρμπι των αθηναϊκών ομάδων με αυτές των νησιών ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών την Κυριακή 22 Μαρτίου.

Μ. Μερκούρη 15:00 , Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Θήρας, Διαιτητές: Μεσενλής – Πρέντζας, Παρατηρητές, Τσιντομηνάς
15:00   ΑΟΝ Πανναξιακός – ΑΕΚ Αθηνών

Στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ολυμπιακός, υποδέχεται στις 15.00 τον ΑΟ Θήρας, ο οποίος κυνηγά την είσοδο στην τετράδα, παρά τις απουσίες. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πρόσφατα, στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, στις 25 Φεβρουαρίου, όταν οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με 3-0.


Στο άλλο παιχνίδι, ο Πανναξιακός έχοντας ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του, περιμένει την έταιρη αθηναϊκή, ΑΕΚ, η οποία θέλει κι εκείνη την τετράδα. Ο αγώνας διεξάγεται στις 15.00. 


Σύμφωνα με το volleynews.gr (15.3) 
Σε απόσταση βολής από την ΑΕΚ και την τέταρτη θέση παραμένει ο ΑΟ Θήρας μετά τη νίκη του με 3-0 επί της Ηλιούπολης.  Η Σαντορίνη έχει μπροστά της τον αγώνα με τις πρωταθλήτριες και θα κυνηγήσουν το μικρό θαύμα.