Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

travelMii - ένας ακόμη ελληνικής έμπνευσης και δημιουργίας ταξιδιωτικός οδηγός για τον τουρισμό στην Ελλάδα

Το TravelMii είναι ένας ολοκληρωμένος ταξιδιωτικός οδηγός για τον τουρισμό στην Ελλάδα. Παρέχει ειδήσεις και πληροφορίες για όλες τις θεματικές μορφές με κάποια ιδιαίτερη έμφαση στον εναλλακτικό τουρισμό και γενικά σε όλες τις «διαφορετικές» μορφές. Η δομή και οργάνωση του εισάγει νέα δεδομένα στην πληροφόρηση και ενημέρωση που αφορά τον δυναμικό αυτό κλάδο.
Όραμα του είναι να αποτελέσει ένα One stop spot, όπου όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στην Ελλάδα, να μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους για ενημέρωση, είτε πρόκειται για τουρισμό ήλιου – θάλασσας, είτε για ειδικότερες μορφές, όπως τουρισμό περιπέτειας, περιπατητικό τουρισμό, γαμήλια ταξίδια, θρησκευτικό τουρισμό και τον ιατρικό τουρισμό που πλέον αναπτύσσεται ταχύτατα στη χώρα μας.

Ειδικά για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, παρέχονται πληροφορίες, που αφορούν στις περιοχές όπου αναπτύσσονται δραστηριότητες, τη μορφή τους καθώς και για το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων και επιχειρήσεων.

Το TravelMii απευθύνεται κυρίως σε ταξιδιώτες από την Ελλάδα και από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Έχει ως στόχο να προωθήσει τη χώρα μας ως προορισμό και να αναδείξει τους φορείς και τις επιχειρήσεις, ταξιδιωτικούς πράκτορες, ξενοδοχεία και καταλύματα καθώς και κάθε μορφής, επιχειρήσεις εστίασης και επισιτισμού (εστιατόρια, καφέ-μπαρ κλπ), επιχειρήσεις τουριστικών ειδών και σουβενίρ κλπ.

Ήδη το TravelMii έχει κινηθεί κάνοντας σημαντικά βήματα για να εδραιώσει την αναγνωρισιμότητά του τόσο ανάμεσα στους επαγγελματίες όσο και στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας του GreekhealthTourism Integration Conference, που έλαβε χώρα στις 22-23 Φεβρουαρίου στο Royal Athens Hotel, καθώς και στο συνέδριο IMIC 2014 με θέμα «Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την εποχικότητα στον τουρισμό», που έγινε 26-27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Ένα ακόμα συνέδριο του οποίου επίσης είμαστε χορηγοί επικοινωνίας είναι το Διεθνές Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ Αειφόρου Τουριστικής Ανάπτυξης, Διατήρησης & Προστασίας της Φυσικής & Πολιτιστικής Κληρονομιάς που διοργανώνουν για 12η συνεχόμενη χρονιά ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Θολαρίων – Αμοργού, και το Aegialis Hotel & Spa  και λαβάνει χώρα τον Απρίλιο 2014 στην Αμοργό, ενώ ακόμα βρισκόμαστε σε επίπεδο διαπραγματεύσεων για τον ίδιο σκοπό στην  7η  Έκθεση  Εναλλακτικού Τουρισμού Activetrip 2014,  η οποία ορίστηκε για το τριήμερο 4-5-6 Απριλίου καθώς και  στη 2η Παγκρήτιας έκθεσης, που θα διεξαχθεί από 28 έως 31 Μαρτίου 2014, στο χώρο της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Σημαντική είναι και η παρουσία του TravelMii και στο διεθνή χώρο, καθώς στο σύντομο χρονικό διάστημα της παρουσίας του έχει ήδη λάβει μέρος σε δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις, στο PanoramaGrekand & Cyprus στη Στοκχόλμη 15-17/2/2014, μέσω του συνεργάτη μας και εκπροσώπου της Ένωσης Ξενοδόχων Λάρισας, Αναστάσιου Γούσιου γενικού διευθυντή της alphamarketing, όπως και στην πολύ πρόσφατη ΙTB Berlin 2014.

Παράλληλα, στην προσπάθεια προσέλκυσης ομογενών, αλλά και κοινού από το εξωτερικό έχουμε κλείσει το golden πακέτο προβολής στο www.greeksinternational.com , με έδρα την Αμερική, που είναι η μοναδική πηγή αναφοράς για όλες τις εταιρείες, οργανισμούς, επαγγελματίες, καταστήματα, ιστοσελίδες κτλ που οι Έλληνες λειτουργούν σε όλο τον κόσμο.

Like us: Facebook com: www.facebook.com/Travelmiicom