Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

«Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» - χρήσιμη και απαραίτητη η ένταξη του Γ. Γρατσία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού,

Ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή του Γιάννη Γρατσία στον συνδυασμό μας, αναγνωρίζοντας το έργο του από όλες τις θέσεις που του ανατέθηκαν, με κορυφαία την συνεισφορά του στην υλοποίηση της ιδέας και την λειτουργία μέχρι σήμερα του υγειονομικού αεροσκάφους.

Η ένταξη του στην "Σαντορίνη Ενωτική Πορεία" αποτελεί την κορυφαία επιλογή σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο σε θέματα που άπτονται των Λιμενικών ζωνών των νησιών μας.
Ο Γιάννης Γρατσίας έχει αποδείξει ότι μπορεί να εργαστεί με αυταπάρνηση, σφραγίζει και διασφαλίζει με την παρουσία του την κοινωνική ασφάλεια, σε όλα τα έκτακτα περιστατικά με τις αεροδιακομιδές ως πιλότος του υγειονομικού αεροσκάφους και γνωρίζει πολύ καλά όλα τα θέματα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.
Η εμπειρία του Γιάννη Γρατσία στην αυτοδιοίκηση είναι μεγάλη και επιβάλλει την εκ νέου συμμετοχή του στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου. Η επιλογή του να ενταχθεί στην ενωτική πορεία, μας τιμά και τον καλωσορίζουμε στον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας Σαντορίνη και Θηρασία.


Με εκτίμηση, Γεώργιος Α. Χάλαρης, Υποψήφιος Δήμαρχος Σαντορίνης