Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

μια ακόμη σπουδαία νίκη για τον Α.Ο. Θήρας

Μια ακόμη σπουδαία νίκη κατέκτησε ο Α.Ο. Θήρας την Παρασκευή 21.3 έναντι της ομάδας του Γ.Ε. Ηρακλείου, στην έδρα του στο κλειστό γυμναστήριο της Σαντορίνης, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 3-0 στα σετ.

Ο Α.Ο. Θήρας βρίσκεται πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας στο όμιλό του στην Α2 κατηγορία, ενώ όπως όλα δείχνουν (αναμένεται το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα της δευτερης βαθμολογικά Θέτιδας) παίρνει επάξια το εισιτήριο για την άνοδό του στην Α1.


Σε κάθε περίπτωση, κι όπως πολλές φορές έχει αναφερθεί σε τοπικό και όχι μόνο επίπεδο, μιας και στην εντυπωσιακή πορεία του Α.Ο. Θήρας έχει αναφερθεί πολλές φορές και εκτενώς ο αθλητικός Τύπος, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Σαντορίνης υπό την καθοδήγηση της ικανής κι ολοένα και πιο έμπειρης προπονήτριας πλέον, Ελένης Μεμετζή, κατάφερε σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα από την δημιουργία της, να ολοκληρώσει πρώτη στον όμιλό της στην Α2 την φετινή αγωνιστική περίοδο και να εισάγεται στην Α1, κάτι που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την δημιουργία της.