Τρίτη, Μαρτίου 25, 2014

πρωταθλήτρια η Αεροπορία στο πρωτάθλημα του φετινού τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας του ΔΑΠΠΟΣ,

Σ’ έναν τελικό που έσπασε καρδιές η Αεροπορία επικράτησε δυσκολότερα απ’ ότι δείχνει το τελικό 79-68 των Πυγολαμπίδων και… πέταξε στη κορυφή του βάθρου!

Σ’ έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς από θεσπίσεως του θεσμού, Αεροπορία και Πυγολαμπίδες μπήκαν στο γήπεδο με σκοπό να κατακτήσουν το τρόπαιο του φετινού πρωταθλητή, παίζοντας όμορφο και καθαρό μπάσκετ παραδίδοντας μαθήματα υγιούς αθλητισμού στους 300 περίπου φίλους του αθλητισμού που βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΠΠΟΣ την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014.

Τελικό σκορ για την Αεροπορία 79-68 και τα πανυγήρια ξεκινούν για τους φετινούς πρωταθλητές του τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ ΔΑΠΠΟΣ.

Rookie of dapposleague: Ορέστης Λουίτζι
Ο Ορέστης Λουίτζι από το Εφηβικό Τμήμα του Πανιώνιου Σαντορίνης βραβεύτηκε από το ΔΑΠΠΟΣ σαν το νεότερο καλύτερο παίκτη του Τοπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2013 - 14. Την βράβευση τέλεσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας κ. Χλωρίδης Άρης.

O Παπαδόπουλος Νικητής του διαγωνισμού 3 πόντων
Ο Στράτος Παπαδόπουλος αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του F4 τοπικού πρωταθλήματος μπάσκετ ΔΑΠΠΟΣ.
Ο παίχτης των Πυγολαμπίδων κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Στέλιο Παντζιαρίδη του Πανιωνίου.
Στο τελικό επίσης αγωνίστηκαν οι Άγης Τζουκόπουλος, Μανώλης Γαβαλάς και Φίλλιπος Καραμολέγκος.
Την βράβευση του μεγάλου Νικητή των 3ο Πόντων έκανε ο Αντιπρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θήρας κ. Παρασκευάς Ξαγοράρης.

Ο Καραπτσιάς MVP του final 4

Ο Καραπτσίας Γ. από την Πρωταθλήτρια ομάδα της Αεροπορίας του Τοπικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ του ΔΑΠΠΟΣ αναδείχθηκε ο φετινός ΜVP του FINAL 4.