Κυριακή, Μαρτίου 23, 2014

«Σαντορίνη – Θηρασιά – ενότητα – αλλαγή» - ανακοίνωση για τα έργα της δημοτικής αρχής στο Εμπορείο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού,

Με αφορμή την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα των κυρίων Αντιδημάρχων Ζώρζου Α. και Καμπουράκη Ν., για τα έργα της Δημοτικής Αρχής στο Εμπορείο εμείς, ως μόνιμοι κάτοικοι και εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι Εμπορείου, τους μεταφέρουμε αυτούσιες τις αντιδράσεις των αγανακτισμένων συγχωριανών μας, που δηλώνουν ότι είναι απαράδεκτο να τους κοροϊδεύουν:
Όταν η λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού του Εμπορείου, εξαιτίας τους, χάθηκε για άλλα 4 χρόνια.

Όταν ο Γουλάς και οι μύλοι πέφτουν και 4 χρόνια δεν πλήρωσαν ούτε ένα ευρώ.
Όταν τους  μιλάνε για έργο αποχέτευσης, που ΘΑ γίνει στο Περίβολο, αφού αυτοί θα έχουν φύγει
Όταν τους χαράτσωσαν 4 χρόνια στα τέλη καθαριότητας, στα πεζοδρόμια και στις συνδέσεις της αποχέτευσης της Περίσσας και τους «φύτεψαν» τα εκτρώματα των αντλιοστασίων στη πλατεία του Τιμίου Σταυρού και του Περιβόλου.
Όταν εγκατέλειψαν τις παραλίες στη τύχη τους, εισπράττοντας εκατομμύρια 4 χρόνια τώρα από ενοικίαση πεζοδρομίων, ομπρελών και παραλίας και ανταποδοτικά τους άλλαξαν τα φώτα με μια ψωροδαπάνη των 70.000 €.

Κύριοι, μπορεί να δαπανήσατε από τα λεφτά μας 4 ή 14 χιλιάρικα στο γήπεδο του Εμπορείου, αλλά δεν μας φέρατε ελικόπτερο για να μπαίνουμε μέσα.
Τέλος, σας ευχαριστούμε πολύ για τις απεντομώσεις, απολυμάνσεις, κουβαδάκια, καλαθάκια, τραμπάλες και τσουλήθρες, αλλά πάρτε το κουβαδάκι σας και  … σ’ άλλη παραλία! 

Οι Τοπικοί Σύμβουλοι Εμπορείου

Γιώργος Δεναξάς, Σπυριδούλα Πρέκα