Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Four (4) to the floor η μέρα σήμερα….

Ενθαρρυντικά λόγια για την πορεία εφαρμογής του προγράμματος για την οικονομία άκουσε η Ελλάδα από τους (4) Τρισέ, Ακερμαν, απο τον εκπρόσωπο του Ολι Ρεν και την αντιπροσωπεία της τρόικας (που βρίσκεται στην Αθήνα) ενώ (4) “τεσσάρα” -στους 4 βαθμούς δηλαδή- και η ξαφνική υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Μoody΄s.
Συνεχίζοντας την (4) “τεσσάρα”, στο 4% “σκαρφάλωσε” ο πληθωρισμός ενώ για την άνοδό του “μαλώνουν” ο 6ος και ο 7ος όροφος του υπουργείου οικονομικών (στον 6ο μένει ο κ. Παπακωνσταντίνου και στον 7ο η κ. Κατσέλη) οι οποίοι μην φανταστείτε ότι μάλωσαν όπως μαλώνουν οι ιδιοκτήτες και οι ενοικιαστές διαμερισμάτων στις γενικές συνελεύσεις των πολυκατοικιών, αλλά μάλωσαν δι’ αντιπροσώπων. Έστειλε δηλαδή ο καθένας τους δικούς του να “καθαρίσουν”. Ο πρώτος αποδίδει την αύξηση του πληθωρισμού στην αγορά, η δεύτερη στους φόρους….

Η σελίδα μας πάντως, θέλοντας να τιμήσει από την πλευρά της τον αρμόδιο υπουργό για τα συγχαρητήρια που έλαβε από τους 4 προαναφερθέντες του αποδίδει το δάφνινο ηρωικό ελληνικό στεφάνι…