Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

ΔΑΟΣ Νο2! (και Λέοντες!)

ο ΔΑΟΣ μας ενημερώνει οτι,
Το πρώτο ανοιχτό διασυλλογικό Πρωτάθλημα Tae Kwon Do θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιουνίου στο Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Σαντορίνης.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία ανήκει στον Σύλλογο Taekwondo (WTF) Σαντορίνης - "Λέοντες" όπου πέτυχε την συνδιοργάνωση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος με την Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδας (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.)
Με πολύ θέαμα αλλά και αγωνιστικό ενδιαφέρον το τιτλοφορούμενο Children TKD Championship 2010, αναμένεται από τους φίλους του αθλήματος αλλά και από τις ομάδες που θα κατεβάσουν αθλητές.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη για το αθλημα και έρχεται αμέσως μετά την προετοιμασία των αθλητών των «Λεόντων» στη Γερμάνια. Να σημειωθεί ότι οι «Λέοντες» έχουν πάρα πολλές συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχουν αποσπάσει μεγάλο αριθμό χρυσών μεταλλίων με τις επιτυχίες των παιδιών. Έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ότι το Διασυλλογικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο γίνεται στην έδρα των Λεόντων και ιδιαίτερη σημασία έχει, να στηρίξουμε όλοι την αγωνιστική προσπάθεια των αθλητών μας.