Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Για την εκδήλωση έχουμε μιλήσει. Και γράψει. Σήμερα όμως ανακοινώθηκε και το πλήρες πρόγραμμά της!
Πρόκειται για την εκδήλωση που διοργανώνει ο "Ηλιότοπος" στην Οία με θέμα "
"Απο την φάβα της γριάς, στην φάβα ... παγωτό - Η ευρηματικότητα, μέσο διαμόρφωσης ενός γαστρονομικού προορισμού!"


Σύμφωνα με τα νεότερα στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι

Γιώργος Δρακόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ
Δημήτρης Κουνελάκης, Πρόεδρος Σεμέλη Οινοποιητική ΑΕ
Δημήτρης Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος, συνεργάτης Αγρόραμα
Δημήτρης Ρουσουνέλος, Συγγραφέας-ερευνητής γαστρονομίας
Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Εστιάτορας, Εστιατόριο Σελήνη

θα ακολουθήσει συζήτηση καθώς και ... "Διαγωνισμός τηγανίσματος τομακεφτέδων" στον οποίο θα συμμετέχουν γυναίκες της Σαντορίνης
θα ακολουθήσουν επίσης,
- Μαγείρεμα φάβας με παραδοσιακό τρόπο (όπως στα πανηγύρια)
- Γευστική δοκιμή φάβας παρασκευασμένης με εξελιγμένη συνταγή

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό τηγανίσματος τοματοκεφτέδων:
Κοινότητα Οίας, κα Θεοδώρα Μπάμπα, τηλ 2286072000
Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Σαντορίνης, κο Ματθαίος Δημόπουλος, τηλ 6948590285
Ηλιότοπος, κα Γιώτα Αηδόνη, 2286023670

Συμπληρωματικό!
Ενω, την επομένη μέρα, την Κυριακή, 20/6/2010 στις 11.00, στο εστιατόριο «Περιβόλι» στο Καμάρι στην περιοχή ΑΒΙΣ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση-συζήτηση, με θέμα την «επόμενη μέρα της γαστρονομικής Σαντορίνης», με τη συμμετοχή επαγγελματιών της εστίασης και του κρασιού.
Η συνάντηση διοργανώνεται με τη συνεργασία του Συλλόγου Εστιατόρων Σαντορίνης.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον κ. Βασίλη Ζαχαράκη, τηλ 6977635027