Δευτέρα, Ιουνίου 14, 2010

ενα κείμενο σε δευτερο ενικό...

θα σας "κλέψω" μια φωτογραφία, (δικαιωματικά, αφού αναφέρομαι σε σας!) και θα κάνω σχόλιο στο σχόλιο σας!
εγω σας ευχαριστώ που με βρήκατε και μου δείξατε την δουλειά σας η οποία είναι εξαιρετική. Πόσο μάλλον που αποφασίσατε να γράψετε το κείμενό σας στα Αγγλικά -που εχει και νόημα- γιατί σε πολλές περιπτώσεις, τα λέμε, αλλά τα λέμε μεταξύ μας....
Ο τρόπος που γράφετε μου αρέσει πάρα πολύ και άνετα σας λέω οτι τα κείμενα σας είναι πολύ καλύτερα απο αυτά που κυκλοφορούν σε "επίσημους" οδηγούς (τα οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι μπαγιάτικα, γραμμένα "στο πόδι" και περιέχουν λανθασμένες πληροφορίες) καθώς και απο τις πληροφορίες που παρέχουν επίσημοι φορείς, ο Δήμος του νησιού, η Κοινότητα της Οίας, καθώς και επαγγελματικοί σύλλογοι (στις ελάχιστες περιπτώσεις όπου εκπροσωπούνται συλλογικά στο διαδίκτυο) οπώτε μια καλή ιδέα θα ήταν να τους προτείνετε να χρησιμοποιήσουν το υλικό σας, να πληρώσουν δηλαδή, καθώς το οτι το έχετε έτοιμο και δεν γίνεται "ανάθεση έργου" δεν σημαίνει οτι η δουλειά δεν έχει κόστος, ίσα ίσα δηλαδή (!).
Ευχομαι καλή συνέχεια και βέβαια να πώ οτι αναφέρομαι στην σελίδα  www.santorini-hotels.blogspot.com/  την οποία μόλις γνώρισα μέσω σχολίου.