Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Αυτό πάλι, πως μας την γλίτωσε;
πρόκειται για τα αποτελέσμτα του πρόσφατου (λέμε τώρα...!) τελικού του Πρωταθλήματος βόλευ.

Η ανακοίνωση για τα αποτελέσματα μας λέει οτι,


Η μάχη στο φιλέ με τους άσσους, παίκτες και παίκτριες των ομάδων που αγωνίστηκαν στο Final 4 του πρωταθλήματος volley ανδρών, γυναικών "Ace Of Net" Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Ιουνίου είχε το καλύτερο αποτέλεσμα από πλευράς θεάματος αλλά και επαφών με τους δυο εκλεκτούς προσκεκλημένους κυρίους Στέλιο Προσαλίκα, πρώην πρόεδρο της ΕΠΟΕ και Β΄ Αντιπρόεδρο Κώστα Ψαρουδάκη για την προώθηση και στήριξη του αθλήματος στο νησί, τόσο στις τοπικές διοργανώσεις όσο και στο Κυκλαδικό Πρωτάθλημα.
Οι τέσσερις των τελικών, ανδρών - γυναικών ήταν, για τις γυναίκες οι ομάδες του «Ηφαίστου» και του «Ατλαντα» ενώ για τους άντρες οι ομάδες «Έλα ο Γουλάς» και «Volcano». Πρωταθλητές, σηκώνοντας την «κούπα» αναδειχθήκαν για τους άντρες «Έλα ο Γουλάς» με 3-1 σετ και για τις γυναίκες ο «Ηφαιστος» επίσης με 3-1 σετ.

Το σημαντικότερο, όμως που σχολίαζαν καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων οι επίσημοι προσκεκλημένοι συζητώντας με τον πρόεδρο του ΔΑΟΣ Μανόλη Ορφανό ήταν, εκτός των άλλων που αφορούν στην προώθηση του αθλήματος, ότι το επίπεδο των παικτών είναι πολύ καλό και το ομαδικό πνεύμα που αντικρίσαμε είναι εφάμιλλο μεγάλων ομάδων.