Τρίτη, Ιουνίου 15, 2010

Απο την Κοινότητα της Οίας ενημερωθήκαμε επίσης σχετικά με την πρόσληψη 1 ατόμου στον Παιδικό Σταθμό της Κοινότητας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η Κοινότητα θα προβεί στην πρόσληψη μιας θέσης του κλάδου Π.Ε. Νηπιαγωγών για την αντιμετώπιση κατεπείγουσας ανάγκης, λόγω απουσίας της μοναδικής στον κλάδο υπαλλήλου λόγω κύησης και τοκετού, για την κάλυψη της θέσης Π.Ε. Νηπιαγωγών του Παιδικού Σταθμού Κοινότητας Οίας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δε θα υπερβαίνει τους τέσσερις (4) μήνες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από Πέμπτη 17.06.2010 έως και Σάββατο 27.06.2010. Αρμόδια υπάλληλος για παροχή πληροφοριών, κα Θεοδώρα Γιαννούση τηλ.2286072000, fax 2286072005

Επίσης η Κοινότητα «θυμήθηκε» οτι χθές Δευτέρα 14 Ιουνίου ήταν η Παγκόσμια ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη, για τον λόγο αυτό μας έστειλε μήνυμα το οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει οτι:
Το μήνυμα της μέρας αυτής είναι να εξαλείψει τον φόβο, την προκατάληψη, την άγνοια σχετικά με την αιμοδοσία. Να μας υπενθυμίσει ότι υποψήφιος αιμοδότης είναι κάθε υγιής άνθρωπος, υποψήφιοι δέκτες, είμαστε όλοι. Να πιστέψει η νέα γενιά στην ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Υπενθυμίζουμε στους κατοίκους της Οίας και της Θηρασίας ότι η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης διοργανώνει κάθε άνοιξη και φθινόπωρο εθελοντική αιμοδοσία για τους κατοίκους των νησιών μας.Η Κοινότητα Οίας στηρίζει την προσπάθεια της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης με κάθε μέσο που διαθέτει και ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές αιμοδότες της Οίας και της Θηρασίας που συμμετέχουν σε κάθε κάλεσμά της.