Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014

στις λίστες των Trip Advisor, Agoda.com και Trivago με τα 25 καλύτερα διεθνώς ξενοδοχεία βρίσκονται ξενοδοχεία στην Ελλάδα

Στις λίστες με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία τριών από τους μεγαλύτερους διεθνώς ταξιδιωτικούς οδηγούς και συστημάτων κρατήσεων, βρίσκονται ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Πρόκειται για την λίστα με τα 25 καλύτερα all inclusive ξενοδοχεία του TripAdvisor, τα αποτελέσματα έρευνας για τα καλύτερα ξενοδοχεία από πλευράς υπηρεσιών της Agoda, και την λίστα της Trivagoμε τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία σε ότι αφορά την σχέση ποιότητας τιμής.
Αξίζει δε να αναφερθεί ότι το Oceania Club στα Μουδανιά της Κρήτης αναδείχθηκε πρώτο all inclusive ξενοδοχείο στην Ευρώπη και ανάμεσα στα 25 καλύτερα του κόσμου στα TripAdvisor Travellers' Choice.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» για το θέμα, αναφέρονται τα εξής : http://www.kathimerini.gr/791629/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/santorinh-kai-krhth-anamesa-stoys-25--proorismoys-me-ta-kalytera-3enodoxeia

«Σαντορίνη και Κρήτη ανάμεσα στους 25 προορισμούς με τα καλύτερα ξενοδοχεία»

Στην έβδομη και στη δωδέκατη θέση κατατάχθηκαν η Σαντορίνη και η Κρήτη, αντίστοιχα, σε λίστα με τους 25 τουριστικούς προορισμούς οι οποίοι διαθέτουν τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.

Τη σχετική λίστα κατόπιν έρευνας κατήρτισε η Agoda.com, μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες κρατήσεων ξενοδοχείων στην Ασία η οποία ελέγχεται από την εισηγμένη στον δείκτη Νasdaq, Priceline Group. H έρευνα της Agoda.com που δημοσιοποιήθηκε από τη Σιγκαπούρη εξέτασε σχεδόν επτά εκατομμύρια σχόλια πελατών της.

Η Σαντορίνη και η Κρήτη βαθμολογήθηκαν με 8,14 και 8,07 αντίστοιχα. Στη λίστα των 25 προορισμών, από δύο παρουσίες είχαν η Ελλάδα, η Νότια Αφρική, η Νέα Ζηλανδία και η Πολωνία και από μία οι Μαλδίβες, η Ελβετία, οι Σεϋχέλλες, η Ουγγαρία, το Βέλγιο, το Βιετνάμ, η Βουλγαρία, η Ιταλία, η Ταϊλάνδη, η Ταϊβάν, η Αυστραλία, η Σκωτία, το Περού, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία, η Ισπανία και το Μαρόκο.

Στο μεταξύ, η Τrivago.gr δημοσιοποίησε, άλλη έρευνα με τις 100 πόλεις στον κόσμο οι οποίες διαθέτουν την καλύτερη σχέση ποιότητας και ξενοδοχειακής τιμής. Στη λίστα της διεθνούς μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών υπάρχουν τρεις ελληνικές παρουσίες.


Τα Χανιά κατέλαβαν την 25η θέση, διαθέτοντας ποσοστό δημοτικότητας 95,79% με άριστα το 100 και μέση ξενοδοχειακή τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο στα 70 ευρώ. Το Ναύπλιο κατέλαβε την 39η θέση με ποσοστό δημοτικότητας 95,04% και μέση ξενοδοχειακή τιμή στα 87 ευρώ. Η Θεσσαλονίκη κατέλαβε την 95η θέση με ποσοστό δημοτικότητας 90,07% και μέση ξενοδοχειακή τιμή στα 67 ευρώ.