Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014

έρευνα για τον τουρισμό από ομάδα του Πανεπιστημίου της Πάτρας

Σύμφωνα με ανακοίνωση – πρόσκληση που έχει σταλεί από την ερευνητική ομάδα του κ. Κούτουλα σε ξενοδοχειακές ενώσεις και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στην ελλάδα με σκοπό την πραγματοποίηση έρευνας σχετικά με τις μεθόδους κρατήσεων δωματίων, αναφέρονται τα παρακάτω, (..) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι ξενοδόχοι ή διευθυντές ξενοδοχείων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έρευνα και να ενημερωθούν εν συνεχεία για τα αποτελέσματά της, μπορούν να το κάνουν με «κλίκ» στο λίνκ που ακολουθεί.

Σύμφωνα με το μήνυμα,

H επιστημονική μας ομάδα στο Πανεπιστήμιο Πατρών ξεκινά τη διενέργεια μιας έρευνας με θέμα τη συνεργασία των ελληνικών ξενοδοχείων με τα σημαντικότερα κανάλια διανομής όπως λ.χ. τους tour operators και τα τουριστικά portals / OTAs (π.χ. Booking και Expedia). Η έρευνα θα διαφωτίσει τα προβλήματα που προκύπτουν στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και θα χρησιμοποιηθεί προκειμένου να προταθούν στρατηγικές για την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των ελληνικών ξενοδοχείων στη διεθνή τουριστική αγορά.

Θέλουμε να σας προσκαλέσουμε να λάβετε μέρος στην έρευνά μας συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο:   http://tinyurl.com/GreekHotelSurvey

Η συμμετοχή σας στην έρευνα είναι για εμάς ιδιαίτερα πολύτιμη! Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα απαιτηθούν γύρω στα 15 λεπτά.

Η παρούσα έρευνα είναι ανώνυμη και εμπιστευτική. Δεν θα δημοσιοποιηθούν στοιχεία για μεμονωμένα ξενοδοχεία παρά μόνο συνολικές στατιστικές για τα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας!
Με εκτίμηση,

Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών