Δευτέρα, Δεκεμβρίου 08, 2014

«Η Σαντορίνη χαρίζει Χαμόγελα» - bazaar με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού» (14.12 12.00 – 20.00)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας που έχει αναλάβει την κοινωνική πρωτοβουλία,
Μια ομάδα εθελοντών από το νησί της Σαντορίνης, με την υποστήριξη του Δήμου Θήρας, του Santorini FM 106,4, της τοπικής τηλεόρασης της Σαντορίνης και του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης – SAF (μέχρι τώρα υποστηρικτές), διοργανώνει, με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων εκδήλωση αφιερωμένη στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στο ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ και θα περιλαμβάνει bazaar κατασκευών με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από την πώλησή τους, που θα διατεθούν στο Χαμόγελο του παιδιού. Οι κατασκευές είναι δημιουργίες παιδιών και καλλιτεχνών από το νησί της Σαντορίνης.

Το bazaar θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και μετά τις 5 το απόγευμα θα ακολουθήσει πάρτι στο οποίο οι παραβρισκόμενοι θα διασκεδάσουν, και θα δοθεί η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν στον εθελοντισμό, άλλωστε, είναι κι αυτός ένας σκοπός του όλου εγχειρήματος. Η συγκέντρωση των χρημάτων από τα εισιτήρια για το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, δηλαδή το πάρτι, επίσης θα γίνει για το σκοπό της ενίσχυσης του Χαμόγελου του παιδιού.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 5 € / άτομο με ποτό.

Με το παρόν, σας καλούμε όλους, να γίνετε υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας και να βοηθήσετε να χαρίσουμε χαμόγελα στις παιδικές ψυχές τις Άγιες ημέρες που έρχονται.

Αισιοδοξούμε ότι με την ανάγνωση του παρόντος από εσάς θα λάβουμε πολλά μηνύματα χαράς και υποστήριξης και την ημέρα της «γιορτής» θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε ένα ικανό χρηματικό ποσό έτσι ώστε η Σαντορίνη του πολιτισμού και της ευαισθησίας να στείλει την ΕΛΠΙΔΑ στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Όποιος κρίνει ότι μπορεί να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο στο διαδικαστικό μέρος αυτής της ενέργειας μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας, δίνοντας και σε μας μεγάλη χαρά.
Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί και θα μας τιμήσει με την παρουσία του εκπρόσωπος του «Χαμόγελου του παιδιού».

Για οποιαδήποτε απορία, ή διευκρίνιση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6946 935706 ή στο 6984 612855 (κος Ξυγκάκης Απόστολος)

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην σελίδα της :