Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2014

δυναμικά η Περιφέρεια Κρήτης στην προσπάθεια προσέλκυσης Κινέζων τουριστών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες η επίσκεψη τού Εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας σε θέμα Τουρισμού, Μιχάλη Βαμιεδάκη στις Νοτιοανατολικές επαρχίες της Κίνας.
Ο κ. Βαμιεδάκης επισκέφτηκε την πόλη Φουνγκζου, προσκεκλημένος της τοπικής Περιφέρειας, για τα εγκαίνια της έκθεσης γάμων (Fashionable Wedding Festival), όπου και πραγματοποίησε τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Έρωτες στο Αιγαίο».

Τα γαμήλια ταξίδια είναι μια ραγδαία ανερχόμενη αγορά στην Κίνα η οποία προσελκύει κυρίως ταξιδιώτες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου.

Στο περιθώριο της έκθεσης ο κ. Βαμιεδάκης, ο οποίος συνοδευόταν την Αντιδήμαρχο Ρεθύμνου, κ. Πέπη Μπιρλιράκη, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ, κ. Γιάννη Μπρά, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων & Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Μανώλη Σταματάκη, τον εκπρόσωπο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων, κ Σταύρο Πατεράκη και τον Γραμματέα του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης, κ. Αλέξανδρο Σωμαρά, συναντήθηκε με τον κ. Φράνκ Τσάο (Frank Cao), Πρόεδρο του Γαμήλιου Εμπορικού Συνδέσμου Σαγκάης και συζητήθηκαν οι δυνατότητες τέλεσης ομαδικών γάμων Κινεζικών ζευγαριών στην Κρήτη κατά την περίοδο της Άνοιξης.