Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2014

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΘΗΡΑΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΩΝ ΟΙΝΩΝ Π.Ο.Π. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της,

Την τιμή των 1,70 ευρώ ανά κιλό σταφυλιών Ασύρτικο Εσοδείας 2014, την υψηλότερη στην ιστορία της, καθόρισε με απόφασή του το Δ.Σ. της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (Ε.Σ.Θ.Π.).

Τα τελευταία χρόνια, υλοποιώντας ένα στρατηγικό σχέδιο πολλαπλών και επιτυχημένων δράσεων, απο την καλλιέργεια της γης μέχρι και  την διείσδυση στην παγκόσμια αγορά, η Ε.Σ.Θ.Π. έχει καθιερωθεί ως μια υγιής, αξιόπιστη και κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία έχει αναγνωρισθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως Πρότυπο Συνεταιριστικής Οργάνωσης στην Ευρώπη.

Η Ε.Σ.Θ.Π. παραλαμβάνοντας, για μια ακόμη χρονιά, τον μεγαλύτερο όγκο της παραγωγής σταφυλιών του νησιού και έχοντας ως πρώτιστο μέλημά της την στήριξη της τοπικής κοινωνίας και του άνθρωπου-παραγωγού, επιστρέφει στα μέλη της την υπεραξία που έχουν αποκτήσει τα προϊόντα της στην εχγώρια και διεθνή αγορά, εξ αιτίας της υψηλής ποιότητάς τους και των εξαιρετικά επιτυχημένων στρατηγικών επιλογών της στους τομείς του Μάρκετινγκ και της εμπορίας.

Για την Ε.Σ.Θ.Π.

Ο διευθυντής, Μ. Δημόπουλος