Τετάρτη, Μαρτίου 19, 2014

με επιτυχία και με την μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών του νησιού πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του TripAdvisor στην Σαντορίνη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης,

Με επιτυχία και με την μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών από όλους τους κλάδους του τουρισμού και της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού, πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του TripAdvisor στην Σαντορίνη το πρωινό της Κυριακής 16 Μαρτίου.

Το σεμινάριο με θέμα «επιτυχημένη προβολή και προώθηση των ξενοδοχείων και των τουριστικών επιχειρήσεων μέσω του Trip Advisor» και ομιλητή τον Chad Shiver του τομέα προώθησης προορισμών του Trip Advisor, διοργανώθηκε από την Περιφέρεια  Νοτίου  Αιγαίου και την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης .

Ως συνδιοργανώτρια η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και παρακολούθησαν το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο το οποίο απευθυνόταν σε επαγγελματίες από όλους τους κλάδους του τουρισμού σχετικά με το πώς μπορούν να προβάλουν και να προωθήσουν στο διαδίκτυο την επιχείρησή τους.

Το σεμινάριο λόγο του αυξημένου ενδιαφέροντος που υπήρξε από πλευράς όσων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση διήρκησε πάνω από δύο ώρες, ενώ κατά την διάρκειά του αναπτύχθηκε εποικοδομητικός και χρήσιμος διάλογος μεταξύ των ομιλητών και των ακροατών σε σχέση με τους καλύτερους δυνατούς τρόπους προβολής των επιχειρήσεών τους  στο διαδίκτυο και στο Trip Advisor.
Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και υπόσχεται ότι και στο μέλλον θα αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες για την υποστήριξη όλων των επαγγελματιών του τουρισμού στην Σαντορίνη.