Τρίτη, Μαρτίου 18, 2014

με επιτυχία και σημαντικές παρουσίες η 1η έκθεση ζωγραφικής του τμήματος εικαστικών Ενηλίκων του ΕΠΑΛ !

Την Παρασκευή 14 Μαρτίου στις 19.30 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 1ης έκθεσης ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών Ενηλίκων με πρωτοβουλία της υπεύθυνης του τμήματος Μαρίας Καβαλιέρη στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο,  με έργα που δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο υλοποίησης του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση υπό την αιγίδα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ), και  φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Θήρας και το  ΕΠΑΛ Πύργου.

Η έκθεση εντάσσεται στα πλαίσια των πολιτιστικών δράσεων του Δήμου Θήρας για το Έτος Πολιτισμού 2014.

Η έκθεση θα διαρκέσει εως τις 22/3 και είναι καθημερινά επισκέψιμη  από τις 10:30- 16.00.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι εκπαιδευόμενοι : Μαρία Αθανασίου, Εύα Αρβανιτίδου, Μηλίτσα Ασλανίδου,  Ελευθερία Βάϊλα, Χριστίνα Βασιλάκη,  Χριστίνα Δελφάκη, Άννα Εγρέ, Θεοδώρα Ήμελλου, Λουκία Καρακώστα, Μαρία Κυριαζή, Κρίστυ Καπετανάκη, Μάρθα Μπάϊκα, Βιργινία Παπαστεργίου και  Εύα Φώτου.


Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παρουσία του περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Μαχαιρίδη ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τα έργα που παρουσιάστηκαν ενώ .. εξέφρασε την επιθυμία να .. εκθέσει στην Σαντορίνη και τις δικές του καλλιτεχνικές δημιουργίες, πρόταση η οποία έγινε ευχαρίστως αποδεκτή από τον πρόεδρο του συλλόγου «Εστία» του Πύργου κ. Ζώρζο ο οποίος δέχθηκε και μια ακόμη ανάλογη από τον συγχωριανό του και πρόεδρο του λιμενικού Ταμείου Σαντορίνης κ. Δαρζέντα, όπως άλλωστε μπορείτε να διαπιστώσετε και στην σελίδα: https://www.facebook.com/iakovos.zorzos?fref=ts